/Salaj/Serviciu de paza

Primăria Municipiului Zalău

Piața Iuliu Maniu 3, Zalău 450016, România

Primăria Municipiului Zalău
Serviciu de paza
3.8
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53H4+84 Zalău, România
+40 260 610 550
zalausj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Isai Farcas
Isai Farcas2 ani în urmă
Dezastru nu poti plati impozitul fara certificat de vaccinare sau test Rusine!!!
Laurentiu Ciocoi
Laurentiu Ciocoi2 ani în urmă
Avem conducere sănătoasă, evident ca se observa asta și în administrarea institutiei, desi nimeni nu-i perfect, e mai mult decât satisfacator!
Doru Sirca
Doru Sirca2 ani în urmă
Este un primar deosebit! .d- lor postez ce vreau eu ,nu ce vreti voi
Maria Achim
Maria Achim3 ani în urmă
Azi am depus actele pentru schimbarea cărții de identitate. Am întâlnit angajați care-si fac meseria cu profesionalism. In conditii de pandemie lucrurile sunt bine organizate.
Felicitări!
Andrei Bejan
Andrei Bejan5 ani în urmă
O institutie publica supra-aglomerata de oameni de partid.
Cand ai nevoie de ceva, trebuie sa astepti mult, sa-si termine barfele sau cafeaua, sau tigara, sau sa rezolve mai intai o “pila”.
Consider ca in afara de viceprimarul UDMR si o angajata tinerica de la taxe si impozite, toti sunt pe langa cu functia de functionar public.
Odata cu salariile marite se pare ca le-a crescut si stima de sine, iar tu ca un om de rand, platesti prin munca ta, indiferenta si umilirea primita de la niste cadre de partid.
Avem primarul numarul 2 in tara, ca venituri salariale (peste 14.000 lei/luna salariu), nu ca realizari.
Ne mai miram ca Zalaul incepe sa devina o comuna mai mare?
Ioan Popa
Ioan Popa2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de felul în care se transformă orașul Zalău într-un oraș modern frumos și foarte funcțional !! Felicit primăria pentru realizări !!
Maria Farcas
Maria Farcas2 ani în urmă
Azi am fost la primarie pt o locuinta sociala pt Balogh Ppaulina care umumbla de de 5 ani sasi primeasca o locuinta pt ca are 3 copii care umbla la scoala si gradinita si stau intro garrsonera in chirie in spate la loto de trei ani umblu cu ia pt locuinta si numai minnciuni si amanari de la cel mai mare pana la cel mai mic. Nu iti dau voie sa mergi sa vorbesti cu cei de la patrimoniu . AM fost in fie care miercuri si joi la primarie si in audie la primar si la patrimoniu si mentionez ca de 3 ani umblu sa intru in audienta si niciodata nu sa tinut audienta pur si simplu nu il cunosc pe primar ca nu lam vazut sa tina audienta in 3 ani
Sigur atunci is buni oameni cand ii voteaza restul nu mai conteaza ca oameni au unde sa steie sau nu sau au nevoie de ceva astea nui mai intereseaza zic sa le dea dzeu dupa credinta loe si dupa cum fac de bine oamenilor
Cristi Chiorean
Cristi Chiorean2 ani în urmă
Nu am treabă cu primăria ci cu primarul și consilierii ,de ce naiba se lucrează la trotuarul de lingă pasarelă în orele de vîrf să nu poată să ajugă oamenii la lucru ?
Locații recomandate