/Prahova/Serviciu de paza

Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova

Strada Vasile Lupu 60, Ploiești, România

Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova
Serviciu de paza
2.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q6+XX Ploiești, România
+40 244 595 340
ph.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ana Apetrei
Ana Apetrei2 ani în urmă
Josnic la fel ca sistemul.
Mihai Anghelache
Mihai Anghelache2 ani în urmă
Săptămâna aceasta 6-9 decembrie 2021 au fost două accidente rutiere grave pe DN1A , in localitatea Măgurele , județul Prahova , nimeni nu a spus nimic , nimeni nu a dat detalii , că și cum nu s-a întâmplat nimic , dumneavoastră ce info trafic sunteți , traficul interstelar
Diner Bari
Diner Bari2 ani în urmă
Un serviciul din anii 2000,le trimiți un mail îți spune ca nu l-au primit,dar tu il ai la trimise,serverul ei il numesc statie…
Vii cu laptopul in brațe le demonstrezi ca le-ai trimis mailul și ei îți spun ca nu il au in ..statie “
la primite..
Vai Steaua lor
Florin Istrate
Florin Istrate2 ani în urmă
Aglomerat. Murdar. Prost organizat. Înjositor atât pentru cetățeni dar mai ales pentru personalul nevoit sa lucreze în aceste condiții.
Valentin Voicu
Valentin Voicu4 ani în urmă
Buna seara cum vede politia judeteana spargerile repetate in comuna Dumbravesti sat Malaesti de Sus?
Știu colegii dvs unde este locatia?
Desigur ca nu ptr ca nu m am inpiedicat de ei niciodata in satul respectiv, nu ai patrula ai spargeri!
7 case sparte si va ti supărat cand au venit cei de la spargeri ca va luat lumea cu huo, inainte sa cereți respect, respectati voi si aplicați legea
Stef R.
Stef R.4 ani în urmă
Din cadrul Inspectoratului, vorbesc despre experienţa la serviciul înmatriculări vehicule. După ce am putut face o plată online pentru păstrarea combinaţiei numărului de înmatriculare (cf. OUG 41/2016), nu am putut folosi ordinul de plată când am avut programarea online din motiv că nu m-am prezentat la ghişeul 6 să anunţ că am făcut plata online şi să se blocheze numerele. Aveam plăcuţele disponibile, la mine, când m-am prezentat, dar tot a trebuit să plătesc taxa de 85 de lei pentru achiziţionarea unor plăcuţe noi. Însă vina nu este neapărat a IJP PH, deoarece site-ul acestora este direcţionat către DRPCIV naţional, unde ar fi trebuit să se găsească toate informaţiile necesare pentru a nu face nişte drumuri în plus, pentru informaţii care se pot procesa în mod sigur online (trasnmiterea unei cereri/copii după CI online).

Dar dau 5 steluţe pentru amabilitatea doamnei comisar Râmneanţu care a sunat personal la servicul prioripost Ploieşti să întrebe în ce stadiu se află certificatul de înmatriculare care se trimite prin poştă (nici această informaţie nu am găsit-o pe site-ul DRPCIV.ro, deşi este extrem de important. În cazul meu, adeverinţa înlocuitoare, valabilă 15 zile, nu-mi era suficientă pentru ieşirea din ţară în vacanţă). N-a mai fost nevoie de ceva special la prioripost, deoarece ajungând acasă am găsit avizul în cutia poştală. Ar trebui să se menţioneze explicit pe site care este procedura.

De asemenea, colega din anticamera biroului doamnei comisar a fost amabilă, atât prin empatia dovedită, cât şi prin prestanţa şi vocea foarte plăcute.

Şi în poliţie, ca şi în cazul altor domenii, desigur că normalitatea nu scuză nişte abuzuri sau lipsa de profesionalism ale unor colegi care îi sufocă pe cei competenţi şi şi-au ales meseria din plăcere şi principii. Trebuie să analizăm oamenii în mod individual, nu să generalizăm.
Mario Adrian
Mario Adrian4 ani în urmă
Au fost foarte draguti cu mine atunci cand m-au incatusat, masinile lor sunt foarte spatioase si comode. Foarte profesionisti. Daca va fi nevoie sa ma mai aresteze cineva vreodata, de ei mi-as dori sa fiu arestat!
Rares P
Rares P2 ani în urmă
In Ploiesti: Aroganta maxima si aere de superioritate a agentilor care patruleaza noaptea impreuna cu soldatii. Lipsa de respect fata de cetatean. Lipsa de profesionalism. Sa va fie rusine!
Locații recomandate