/Prahova/Serviciu de paza

Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova

Șoseaua Vestului 14-16, Ploiești 100298, România

Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova
Serviciu de paza
4
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXMQ+JR Ploiești, România
+40 244 586 100
copilprahova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MARIA CHIVU
MARIA CHIVU2 ani în urmă
SA VA DEA DUMNEZEU TOT RAUL DIN LUME ASUPRA VOASTRA
Lucian Stamen
Lucian Stamen2 ani în urmă
Oamenii de aici își respecta meseria toată stima
Dorina Bica
Dorina Bica4 ani în urmă
Ieri 18.09.2019 am depus dosarul de handicap al mamei mele la DGASPC Ploiești.Eu sunt o persoană cu trei calificări inginer, farmacist și psiholog, care ieri m-am simțit umilită de angajate plictisite,arogante, nesimțite și care nu știu carte. Invit medicul din cabinetul 13 să citească prospectul medicamentului CEREBROLYSIN pentru că dânsa nu cunoaște afecțiunile dar nici medicamentele folosite in tratarea acestor afecțiuni.Aceste angajate care in două minute analizează un dosar și evaluează un bolnav, pun decizia pe dosar după bunul plac. Oamenii vin la DGASPC cu probleme nu să vadă prostia unor angajați care au impresia că și bolnavii și aparținătorii sunt toți idioți.
Dan oprina
Dan oprina4 ani în urmă
Am ajuns cuprins de griji și îndoieli că ceea ce aveam de rezolvat va putea fi finalizat. Și a fost. Informațiile furnizate de instituție pentru întocmirea dosarului au fost foarte clare și astfel demararea acțiunii a fost buna. La aceasta a contribuit și sprijinul oferit, chiar de la intrarea in institutie, de către personalul de paza, care a fost prompt, documentat, organizat și binevoitor. Ulterior, inregistrarea cererii pe care o aveam, s-a realizat extrem de repede, în câteva minute, asistata de o echipa plina de solicitudine. Urmata, imediat, de vizita la Comisia de evaluare. Persoane pline de căldură, răbdare, zâmbete și incurajari. Le mulțumesc tuturor că încercările prin care trecem, noi cei care ajungem aici, sunt înseninate de oameni că ei. Mulțumesc!
Daniel Mihai
Daniel Mihai4 ani în urmă
La piata 9mai ploiesti sunt 3copii handicapați 2baieti si o fata care sunt exploatati,la maxim de cei din piata.va rog ca acesti copii sa fie protejați si sa stea acasa deoarece petrec cate 12ore pe zi in aceasta piata.va multumesc pt intelegere.
Carmen G
Carmen G5 ani în urmă
Aglomerat, vechi, cu aer prafuit, functionare plictisite inghesuite cate 6 intr-o camera mica, care lucreaza ca acum 50 de ani, cu liste scrise in dosare groase , computerul nu are niciun fel de program in acest sens, e folosit doar ca masina de scris. Nu se poate verifica nimic online, doar la telefon cand nu suna ocupat.
Nicu Ciovlica
Nicu Ciovlica5 ani în urmă
Cele două probleme care le-am avut, respectiv transferul pe card a unor îndemnizații, le-am rezolvat de fiecare data foarte rapid. Găsești și locuri de parcare dar la marketul de vis-a-vis.
Alina Cristina Voicu
Alina Cristina Voicu2 ani în urmă
Vă mulțumesc ptr pensia de handicap și pentru pensia de invaliditate asupra capacității de muncă. Îmi place România și sunt foarte fericita.
Locații recomandate