/Mures/Serviciu de paza

Casa Județeană de Pensii Mureş

Strada Tudor Vladimirescu 60, Târgu Mureș 540014, România

Casa Județeană de Pensii Mureş
Serviciu de paza
2.3
31 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
GHQ6+55 Târgu Mureș, România
+40 265 311 021
cjpmures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magda1 an în urmă
Pot oferii recenzie cu steluta neagra doar despre angajata de la ghișeu nu.13
Este o doamna care nu merita salariul, nu merita sa fie in contact cu oamenii este jalnica din doua vb te expediază gesticulând și cu mainile ca nu " avem ce discuta"
Nu am mers la cerșit, am mers pentru drepturile mele
Va întreb cu ce speranța sa mai treci ușa instituției cu asemenea angajați?
Andrei hunyadi
Andrei hunyadi2 ani în urmă
De ce nu afiseaza pumctajul pe tabelul cu biletele de tratament balnear .
Szabo Jolan
Szabo Jolan2 ani în urmă
Jalnică instituție.....incompatibili.....angajați depășiți de situație....mai aduceți și oameni tineri.competenti....faceti schimbări oameni buni.....rar așa o instituție depășită.
Good Feeling
Good Feeling2 ani în urmă
O stea este prea mult pentru felul cum se comporta domnul de la securitate. Nu are nici un pic de respect pentru oameni, inclusiv cei mai vârstnici!
Poveste inTransilvania
Poveste inTransilvania2 ani în urmă
Cred, ca la toate institutiile romanesti,ca telefoanele au o problema: " suna 'in gol'.In schimb nota bene pt domnul de la paza, 'Hopa-mitica-ul' Casei de Pensii
Szabolcs Denes
Szabolcs Denes4 ani în urmă
Depui o cere pentru eliberare de adeverinta in fata locului spune ca sa suni sa vezi daca e gata ! Dupa 1 saptamana suni 2 zile la rand nu razpunde nimeni ma duc pana la ei mio spus ca nu e gata dar sa sun peste 2 zile dupa program......ce sa fac suni dupa 2 zile dupa program nu razpunde nimeni rusine!!
Elena Popescu
Elena Popescu5 ani în urmă
Am depus cererea pentru cardul de sanatate,dar mi-au dat o hârtie spunând că este valabilă până i-mi trimit ei cardul,au trecut 2 ani si 8 luni,dar nici pana acum n-am primit cardul,am avut nevoie pentru medic,dar hârtia care mi-au dat-o ei nu este valabilă și ma intreb:PENTRU ce i-mi opresc bani pentru cas?Sunt sigura ca ,Daca aveam o datorie la ei ,imediat trimiteau înștiințare la anaf
La Ghibli
La Ghibli2 ani în urmă
Femeia de la informatii din ghiseul 1 nu e buna de nimic nici nu ar trebui sa primeasca salariul ca doar sta acolo degeaba, se lucreaza doar de luni pana joi si doar de la 9 pana la 13 mi se pare o bataie de joc ca doar 16 ore lucreaza pe saptamana si nici asa nu isi dau silinta RUSINE
Valeria cimpean
Valeria cimpean2 ani în urmă
Felicitari pentru anunturile utile din perioada de urgenta si perioada de alerta.Nu puneti oamenii pe drumuri deoarece santeti cu informatiile utile la zi .Frecventez des aceasta institutie si am ramas profund impresionata .
Locații recomandate