/Iasi/Serviciu de paza

Turbo Logic

Strada Principală 806, Cristești 547185, România

Turbo Logic
Serviciu de paza
4.1
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GG52+4W Cristești, România
+40 372 778 899
turbologic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Csongor Fulop
Csongor Fulop4 ani în urmă
Garantie 12 luni mintiună! Fara garantie!!!!
Nu se potrivea cu repararea!!! Am platit 1.381 de lei pentru reconditionare si Dupa 10.000km crepat turbo , am dus inapoi cu certificat garantie si o zis se repara fara problema COSTA : 1.200lei !
Asta e Turbologic Tg. Mures
Radu Petrache
Radu Petrache4 ani în urmă
Buna ziua. Am rectificat la dvoastra o turbina si are un mic fluierat cand e rece incepand cu 1800 de turatii. E normal? Cand se incalzeste motorul nu se mai percepe acel fluierat. Multumesc!
Arpad Szabo
Arpad Szabo5 ani în urmă
Amatori la reparati turbosuflante in loc sa repare l-au distrus!!!!!!!!!Acum sunt nevoit sa iau unu nou!!!!!Nu recomand!!!!
Calin Cozma
Calin Cozma5 ani în urmă
Lucreaza foarte precis. Eu am fost foarte multumit de ei. La Turbologic am avut parte inclusiv de toate explicatiile despre reparatia turbinei si tot ce inseamna utilizarea ei. Personal am fost încântat sa lucrez cu ei.
Raluca Tuchlei
Raluca Tuchlei5 ani în urmă
Profesionalism , oameni implicați și servicii extraordinare .După o experiența neplăcuta am ajuns sa lucrez cu echipa Turbo Logic și sincer chiar va recomand !
Marius Kalu
Marius Kalu6 ani în urmă
Va rog evitați cât este posibil firma aceasta deoarece turbina mea după 6 luni si 14.000km sa stricat din nou iar cea mai bună scuza este "ungere insuficienta" mai era un domn azi tot cu turbina in garantie tot aceiași scuza ungere insuficienta. Concluzia când vine vorba de garantie se scuza cât pot de mult până te face sa renunți sau sa replatesti toată reparația.
Bogdan Serban
Bogdan Serban6 ani în urmă
Slabi ...turbo cazut dupa 1.500 km.
L-am refacut la Cj si am peste 20.000 km cu el acum si nu am avut vreo problema . eu nu va recomand.
Bogdan Petrovicescu
Bogdan Petrovicescu2 ani în urmă
Am multe turbosuflante reparate la TurboLogic în decursul a câtorva ani, cu absolut nici una nu am avut vre-o problema și nu am fost nevoit să apelez la garanție.Vad pe aici ca peste tot unii clienți nemulțumiți de durata de funcționare a turbosuflantei... etc...dar sunt convins ca dacă nu s-au căutat și remediat motivele defectarii turbosuflante originale și nu s-au respectat condițiile de montare ale turbosuflantei recondiționate acolo sa ajuns... RECOMAND TURBO LOGIC
Locații recomandate