/Hunedoara/Serviciu de paza

Înmatriculări și Permise de conducere

Bulevardul Decebal 14, Deva, România

Înmatriculări și Permise de conducere
Serviciu de paza
3.4
374 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWG4+W6 Deva, România
+40 254 211 850
drpciv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Bell
Madalina Bell2 ani în urmă
Am avut o experiență neplăcuta ( 25.01.2022) la ghișeul 10 schimbare de permis , doamna de acolo sa purtat foarte urat cu noi nea vorbit răstit nu ii puteam adresa nici măcar o întrebare că ne răspundea neadecvat ..toată lumea sa plâns …foarte urat …asta este țara în care trăim…Rușine !!!!
Claudiu simota
Claudiu simota2 ani în urmă
Totul a fost ok, am rezolvat rapid, daca ai toate actele pregatite nu ai probleme si nervi.
NEO
NEO2 ani în urmă
Servicii superficiale, aroganta din partea angajaților...și lista ar putea continua.
Schultz calin
Schultz calin2 ani în urmă
Nu îmi place ca nu se respecta programarile, dacă îmi fac programare la ora 11:00 ajungi la ghiseu și nu e nimeni, Și mai aștepți asa 10 minute ca așa vrea polițistul. După ce vine, procesul merge repede.
The art of programming
The art of programming2 ani în urmă
Numerele de inmatriculare se elibereaza intre orele 13-14. Indiferent ca ai depus dosarul acum sau saptamana trecuta. Practic daca nu vi in ora aia nu iti dau numerele.
Daniel Sandu
Daniel Sandu2 ani în urmă
Cea mai inapta institutie din jud HD , incepand de la "boss" si pana la femeia de serviciu , aroganti , inapti , plini de aere de împărați . Elev programat in data X nu apare pe listele "militienilor aroganti" este reprogramat dupa 5 luni la proba de traseu !!
Doboli Maria
Doboli Maria2 ani în urmă
Doamna de la ghișeul 10 a întârziat de la pauza de masa. Din aceasta cauza programările făcute online au decalat. După ce am așteptat 35 de minute am ajuns la ghișeu si doamna a zis ca nu ma poate servi deoarece are alte persoane programate (dar este important de știut ca in caz de pierdere nu este necesar programarea online) si să aștept pana la sfârșit de program. Mi s-a părut haioasa situația, adică doar cu programări te accepta dar dacă ai pierdut actul nu ai nevoie de programare dar poți sta la rând pana când are chef doamna sa te servească 🤷‍♀️🙈🤣.
Fabian Botea
Fabian Botea2 ani în urmă
A mers bine. Programarea și-a făcut "efectul". Doamna de la ghișeu a prezentat un comportament corect , european și chiar amabil.
Locații recomandate