/Constanta/Serviciu de paza

Secția 5 Poliție

Strada Micșunelelor 2, Constanța 900007, România

Serviciu de paza
3.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JQG+77 Constanța, România
+40 241 587 738
ct.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ioana Maria Cartuta Ionescu
Ioana Maria Cartuta Ionescu4 ani în urmă
Din 1984 de când lucrez atât poliția din București până în 2007 mi-a fost alaturi,iar din 2007 in Constanța de când ne-am mutat eu și mama și din 2016,10.01,de când mama a decedat și pe 11.01.2016,când MACHEDOANCELE cu Ștefan(Fane)Drăgan au sunat la 112,spunând cadavru in descompunere ,fiind mama mea,care dcedase pe 10.01.2016,ora 19-19,30 și poliția și ambulanță au fost anunțate,poliția mi-a fost și îmi este alături la toate amenințările primite din partea MACHEDOANCELOR de la UNIVERSITATEA OVIDIUS CONSTANTA,km 5 și la boala mea de inima-semibloc de ramură stânga,eu fii d agent de paza la Universitatea Ovidius Constanta,sfătuind i-am și spunandu-mi să mă retrag din funcție,in urma controlului MEDICINEI MUNCII și a E.K.G.-URILOR făcute la dl.dr.Chirica de la AQUA SI SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA-CARDIOLIGIE. TOT CE MI SE INTAMPLA(AMENINTARI,ETC) MA SRATUIESC CU CEI DIN POLITE SI ACTIONAM CONFORM LEGII.
Dinamic Style
Dinamic Style4 ani în urmă
Propun includerea Parcului auto al acestei secții de Poliție intr-un tur pentru turiștii străini!
Găsiți tot felul de modele deosebite de mașini, unele incendiate, altele vandalizate, cu geamuri sparte, piese si cauciucuri lipsă.
Ce mai descriere... trebuie sa vedeti cu ochii voștri, zici ca este un colț de ghetou american.

😺👮👮‍♀️🚓🚓🚓🔥🔥🔥💥💥💥💥👮‍♀️👮👮‍♀️👮👮‍♀️👮👮‍♀️👮👮‍♀️👮👮‍♀️👮👮‍♀️👮👮‍♀️👮‍♀️👮
Adriana Și Florin
Adriana Și Florin5 ani în urmă
Mircea Vrajitoru
Mircea Vrajitoru6 ani în urmă
Domnule Comandant (comisar sef ) , in numele mai multor locatari din zona Abator-restaurant '' Diplomatic '' -magazin Profi -Posta - pasaj , va rog sa solicitati echipajelor din turele de noapte sa treaca mai des prin zona mai sus mentionata deoarece aproape in fiecare noapte grupuri de scandalagii (tigani in special ce locuiesc in zona ) se aduna si fac scandal :se imbata , canta , urla tipa , vorbesc tare si dau drumul la muzica tare . Azinoapte a fost '' tambalau '' mare pana la ora 04 .00 .Chiar si acum cand va scriu (07.07.2017 ora 03 .00 este scandal . Este vara , este cald , stam cu geamurile deschise , se aude TOT , nu ne putem odihni !!!. Daca mai puneti la socoteala si nuntile de la restaurantul ''Diplomatic '' (sambata , duminica -noapte ) ce se desfasoara in mare parte afara ( inauntru le este cald ) cu chiote , urlete , muzica data la maxim si despartirile galagioase de dimineata , cred ca va dati seama de ce '' liniste '' avem parte si cum stam cu nervii !!! Problemele sesizate ne afecteaza de mai multi ani ,am mai facut sesizari dar... Speram ca mesajul va ajunge la dv. , nu se va pierde pe drum si va veti motiva mai mult subordonatii ! Poate ne onorati ( eventual ) si cu un raspuns !
Va multumim anticipat !
Adrian Enache
Adrian Enache6 ani în urmă
Nu recomand sa vizitati :))
Neghina Mihaita
Neghina Mihaita6 ani în urmă
Cretu Marius
Cretu Marius6 ani în urmă
Dan Boto
Dan Boto2 ani în urmă
Locații recomandate