/Constanta/Serviciu de paza

Metropolitan S.R.L.

Theodor Burada, Constanța 900160, România

Metropolitan S.R.L.
Serviciu de paza
2.6
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGJ+9M Constanța, România
+40 720 300 505
metropolitanconstanta.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Db Răzvan db 15
Db Răzvan db 152 ani în urmă
Aveți un șofer pe 36MTP cu probleme grave la cap, lasă lumea cu abonament în stație faceți ceva cu el "maritii salaruliul" sau trimiteti-l acasă ..
Flori Matei
Flori Matei2 ani în urmă
Se pare ca ptr unii șoferi tichetele de abonament au râie și nu pot pune mana decat pe bani. Azi aproape am fost data jos din autocar atunci când domnul șofer a vazut ca am abonament.( nu mai sunt locuri, deși erau min 4 locuri libere, ca trebuia sa plece de 1 minut deja și eu îl întârziam sau nu am înțeles). La următoarea stație a urcat o doamna tot cu abonament iar dl șofer i-a zis ca dacă știa ca are abonament nu oprea... ar trebui sa le mai faceți niște controale ca unii sigur au ceva la cap .
Vali Vly
Vali Vly2 ani în urmă
Un șofer cu probleme financiare bănuiesc , altfel nu ma gândesc de ce era sa dea cu mașina peste mine in stația din Ovidiu când incercam sa urc intr-o mașina Dumacris , efectiv a intrat cu mașina pana in spatele meu ca sa nu pot urca in mașina , ora 10:11 se poate verifica fiindcă sunt camere de filmat in statie . Un “șofer” foarte nervos de altfel de mai avea puțin și se lua la bătaie cu celălat de pe Dumacris . Sunt convins ca nu se va lua vreo măsura dar las și eu asta aici :)) Dădeam și numele la șofer dar nu avea legitimația la vedere . Cu siguranța când am să-l mai văd la volan îl voi evita :))
Victor Damoc
Victor Damoc2 ani în urmă
Șoferii care nu vin deloc sau când vor ei , dacă ai abonament parca ai dai in cap , se uita de parca te-ar da jos și lipsa graficelor , din când in când pleacă ?? Ruta Gara-Lumina , de 3-5 ori pe luna dimineața la 5-30 nu vine deloc .
Irina Ariton
Irina Ariton2 ani în urmă
Șoferul de pa mașina CT 14 MTP a oprit și în alte locuri care nu erau considerate stații și când am dorit să cobor într-un asemenea loc, răspunsul a fost NU, deoarece dânsul oprește doar în stațiile de autobuz. . Azi 05.08.2021 conducătorul de pe mașina CT 30 MTP nu a oprit într-o stație din Constanța. Poate vă faceți timp să respectați și călătorii. Mulțumesc.
LazareMancameai
LazareMancameai2 ani în urmă
Folosesc metropolitan de aproape 6 ani si pot spune ca este cel mai prost transport public din judet nu stiu daca si din Romania.
Deseori sunt soferi care nu isi fac cursele cand trebuie , am avut foarte multe experiente neplacute mai ales la timpul de asteptare.
Am stat intr o zi peste 2 ore in gara asteptand ca autobuzul sa plece. Soferul dormea in autobuz , i am batut la usa si cand l am intrebat la cat pleaca din gara mi a spus ca intr o ora desii in ultimele 2 ore nu trecuse niciun autobuz.
L am intrebat pe acesta daca pot intra in autobuz pentru ca era perioada iernii acesta a spus da , dupa care i am explicat ca nu mai trecuse niciun autobuz in ultimele 2 ore , atunci fiind ora 8 P.M. . Aesta a inceput pe un ton foarte agresiv sa imi reproseze anumite chestii pana la un moment dat cand am parasit autobuzul pentru ca deja se intrecuse măsura si va mai pot spune inca 300 de cazuri de acest gen.
Mariana baida
Mariana baida2 ani în urmă
Buna ziua,am avut o experienta neplacuta cu unul din soferii dvs pe ruta Mangalia-Constanta(a2a oara).In data de 31.01.2022 la ora 16,21 la cap linie in Mg,am intrebat soferul la cat se pleaca iar acesta m a repezit pe un ton obraznic sa ma duc la SIMPATRANS deoarece el pleaca tarziu de tot,ca nu stie ora...halal raspuns si respect vizavi de calatori si de banii nostrii!!O atitudine urata,jignitoare si repezita! Soferul respectiv e inalt,usor grizonat si cu ochii albastrii,varsta pana in 40 ani,nr. Masina B302 MTP...SPER SA REZOLVATI CU EDUCATIA GENULUI ASTA DE INDIVIZI!! EU SUNT NAVETISTA CTA-MG DE PESTE 14 ANI DAR ASA CEEVA N AM INTALNIT!
Raluca Elena
Raluca Elena2 ani în urmă
Nu mi se pare normal ca in fiecare seara sa aștept în stație un microbuz in Ovidiu pentru că soferii nu opresc. In urma cu 2 săptămâni am fost mustrată de către șofer că din cauza mea nu poate să se duca acasă pentru eu trebuia să cobor în Năvodari. Mi se pare că este lipsa de profesionalism. NU am dorit sa fac abonament pentru că știam că domnii nu opresc daca au reținut că ai abonament. Sunt mulțumiți când urci in microbuz și nu ți dau bilet pot baga banii frumos în buzunar "o mică atenție". Ar putea face la fel și seara sa nu fim nevoiți să plecăm cu alt mijloc de transport.
Locații recomandate