/Cluj/Serviciu de paza

Direcția Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca

Piața Avram Iancu 19, Cluj-Napoca 400089, România

Direcția Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca
Serviciu de paza
2.5
363 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCX+G2 Cluj-Napoca, România
+40 264 591 670
anaf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Cristoltan
Dana Cristoltan2 ani în urmă
Atentie nu este shop pentru xerox, listari etc.
Destul de ireal sa nu existe un xerox in toata cladirea finantelor. Ce sa zic de mine, ajung repede acs sau stiu unde as putea gasi un shop de printat, dar pentru unul care vine din Martinesti ca vinde 3 pepeni la strada, destul de grav sa faci 5 drumuri pentru o hartie. Nici nu imi vine sa va zic sa va fie rusine, pentru ca nu am la cine. Oricum nu intelegeti ce e penibilul pentru ca nu mai traiti demult.
Corina Botoroga
Corina Botoroga2 ani în urmă
Dacă sunați la numărul de telefon ANAF Cluj, sunați degeaba...am stat 20 minute în așteptare și apoi am închis, sătulă de așteptare. Tipic pentru instituțiile statului care deservesc cetățenii.
Claudia Kereches
Claudia Kereches2 ani în urmă
Am eu ghinion? Dar,din păcate cu toți angajatii cu care am interacționat te fac să te simți penibil ca nu cunoști termenii lor! Sper ca acei angajați care nu au rabdare cu oamenii,să fie și ei în situația de a nu înțelege și sa-i faca cineva sa se simtă prost!! Nici un pic de bună voință!!! Chiar la Cluj nu mă așteptam la așa angajați!!
Jeseeu 2
Jeseeu 22 ani în urmă
Statul Român, și instituțiile sale inapte, sa îți scoată la imprimanta un cazier fiscal, depui cererea azi și o ridici mâine după-masa, că acuma așează literele pe tiparniță și caută în depozitul de arhivă pentru fiecare an. Sunt in stare să anunțe că durează 24 de ore pentru o foaie ? Evident că nu.
Luminita Slabu
Luminita Slabu2 ani în urmă
Verificare constiincioasa a certificatului verde la intrare , așa cum e normal in aceasta perioada. Fara aglomerație, distanțare fizică, personal politicos. Clădirea noua a ANAFlui - de oraș european. Mare diferență fața de situația de acum 3- 4 ani
Ioana Coman Info
Ioana Coman Info2 ani în urmă
Te pune sa astepti la telefon cu orele si cand le ceri sa verifice o informatie pe calculator, desi nu le-ar fi greu, te pune sa mergi la ghiseu. Bine ati venit in secolul 20.
Vasy Wolf
Vasy Wolf2 ani în urmă
Azi 21.09.2021 m am prezentat la OP 16 din Cluj Napoca pentru a ridica un colet care a ajuns la locatia respectiva. Am prezentat dovada platii unde scria suma + tva ul platit aferent sumei. Mi s a cerut sa mai platesc inca odata tva ul pe motiv ca tara respectiva nu l a virat Romaniei. Este o bataie de joc la adresa cetatenilor iar domnii vamesi(daca ii putem numi asa) sunt aroganti si fara bun simt!
O sa fac reclamatii peste tot unde este cazul. Nu este normal sa platesti o taxa de doua ori niciunde in lume(doar la noi). Coletul este platit in intregime de mine si mi se ingradeste dreptul de a intra in posesia lui.
Rusine la maxim pentru institutie si angajatii care au un asemenea comportament!
C B
C B2 ani în urmă
Suntem in sec XXI febr 2022.ANAF ul inca n a aflat ca exista lege publicata in Monitorul Oficial prin care institutiile publice nu mai au dreptul sa ceara copii ale unor acte si plimba oamenii de la Ana la Caiafa.Poate ar fi cazul sa se documenteze si despre legile care ajuta contribuabilii si sa actioneze in consecinta cumparandu-si 3 copiatoare pt a face copiile necesare
Locații recomandate