/Bucuresti/Serviciu de paza

Guard One Srl

Strada George Georgescu 49, București 040132, România

Guard One Srl
Serviciu de paza
3.6
61 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3FR+7M București, România
+40 21 300 2101
guardone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calinescu bogdan1 an în urmă
Evitați!neseriozitate maxima.absolut nimic bun la aceasta firma
Lucian Popescu
Lucian Popescu2 ani în urmă
S-au miscat foarte repede cu evaluarea perimetrului, costurile sunt in pretul pieței, instalare fara probleme. La scurt timp am avut si un incident la care au intervenit rapid. Recomand pentru rapiditate in ceea ce fac si pentru modul in care am interactionat cu ei.
Adrian Mihai
Adrian Mihai2 ani în urmă
Am fost angajat in aceasta firma pe departamentul dispecerat video si nu recomand nimanui sa se angajeze in aceasta firma.
Iti reveneau treburi suplimentare care nu faceau parte din fisa postului tau iar daca refuzai erai privit rau de catre "sefe" si ti se cautau fel si fel de motive.
Colectivul este unul foarte prost iar angajatii sunt pupincuristi si barfitori, nimeni nu-si vede de treaba lui.
Nu exista spor de noapte, sarbatorile nu sunt platite iar turele extra uneori sunt "uitate"
In urma demisiei banii pe concediu i-am obtinut cu greu.
NU RECOMAND ACEASTA FIRMA, STATI DEPARTE !
Cristina Basescu
Cristina Basescu2 ani în urmă
Nu recomand nimănui sa se angajeze la această firmă. În urmă demisiei mi- am obținut cu greu banii de concediu după ce am dat nenumărate telefoane. Sunt fosta angajata în această firmă (dispecerat video), iar calitatea tehnologiei este foarte învechita si depășită , iar calitatea colectivului in general începând de la angajați pana la " sefi" lasa de dorit. Se merge pe fovorizari si pe grad de rudenie. Pana și o stea e prea mult pentru aceasta firma.
Neculai Rares
Neculai Rares2 ani în urmă
Angajati neseriosi, paraleli cu ce sunt pusi sa faca, am pierdut zilele astea o camera de vr-o 500 de euro intr-o parcare supraetajata pazita de ei, baietii mei au tras-o pe dreapta si mi-au spus ca nu le merge fix camera care batea unde aveam eu aparatul, sunt de rasu lumii. Nu mai zic de abureala sefului de la paza =)) Firma de gunoi
Liliana hritcu
Liliana hritcu7 ani în urmă
Vi se pare normal ca sa mi se blocheze roata în parcarea LIDL Suceava deși nu este nici un indicator rutier ca nu ai voie sa parchezi și la distanta de o ora erau 3 mașini parcate în același loc fără a fi blocate rotile nici uneia?
IULIAN MARINCEA
IULIAN MARINCEA2 ani în urmă
Țineți tot așa de sus^ȘTACHETA!?!.
Ags
Ags2 ani în urmă
Nu ar trebui sa existe o astfel de firma. Contractele nu se respecta sub nicio forma. Nu as recomanda nimănui să fie angajat aici. Chiar și o stea e prea mult. 👎
Adriana Trusca
Adriana Trusca2 ani în urmă
Nu te plătește corespunzător ,nici concediu platit , cand nu mai este post lichidarea nu ti.o mai plătește și îți face actele greșite ca sa nu poti beneficia de șomaj.
O firmă neserioasă.
Nu recomand
Locații recomandate