/Bucuresti/Serviciu de paza

Adecco

Șoseaua Pipera Nr. 42, București 020309, România

Adecco
Serviciu de paza
4.2
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J3+3H București, România
+40 21 300 3546
adecco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionescu Ana
Ionescu Ana2 ani în urmă
Foarte proasta face contracte la oameni si pe urma zice ca nu are transprt si nu are de munca isi bate joc de oameni care vin sa si caute de munca la Adecco ...rusine
Mihaela Zlate
Mihaela Zlate2 ani în urmă
Angajatii vorbesc repede si rastit, nu au rabdare deloc, nu exista discutie unu la unu ci totul se intampla intr-o sala mare si un birou atasat dar unde nu se intra, absolut toata lumea aude ce ti se aduce la cunostinta de aceasta firma de recrutare ei fiind langa tine sau la masa de langa tine, ti se vorbeste cu mult dispret, clasicul comportament de sef de raion de talcioc comunist.
Jurubita Mariana
Jurubita Mariana6 ani în urmă
Firma de recrutare de înaltă clasa cu oameni profesioniști, corecți si cinstiți. Colaboram de doi ani si nu am avut probleme. Sper sa nu am nici de aici inainte.
Oprisi Stefan (Stefan831)
Oprisi Stefan (Stefan831)6 ani în urmă
O companie in care nu se raspunde la telefoanele de pe site, in care se pierd dosarele de angajare si in care, dupa cum mi s-a intamplat mie, salariul asteapta zeci de telefoane ca sa intre...
Zaharia Vasile
Zaharia Vasile2 ani în urmă
Neprofesionisti.

Timp de 2 ani de zile am avut un CV in baza lor de date. Au trecut 2 ani in care nu m-a cautat absolut nimeni. Nici macar cu o scuza pentru situatia in sine, o explicatie sau un motiv pentru care nu am fost contactat.

Dupa cca 2 ani am primit un mesaj genarat automat de un BOT, mesaj prin care eram intrebat sec daca vreau ca CV-ul meu sa mai figureze in baza lor de date. Evident ca am raspuns cu NU.

@Adecco Rmania Cam ce grad de seimtire bantuie prin birourile voastre pentru a face asa ceva ?!?!?!
Max Smith
Max Smith2 ani în urmă
Nu prea buna Contract de munca bun banii primiti la timp in cont pt bonuri de masa mari insistente discriminare la locul de munca de liderul coordonator Petre urmata de minciuni ca ne am purtat urat
Oana Cernat
Oana Cernat2 ani în urmă
Agenții de recrutare sunt f profi. În schimb HR este varza. Nu exista comunicare sub nici o forma și în fiecare luna exista probleme și greseli în privința salarizării. La câte nereguli am sesizat și le-au confirmat și ei cred ca ar trebui sa ma îndrept către o careiera de HR. Per total o experienta pe care nu mi-o mai doresc.
Radulescu Mihai
Radulescu Mihai2 ani în urmă
Nu te astepta sa primeşti raspuns de la ei sau o oferta de loc de munca dupa ce ai trimis CV-ul! In doi ani nu am primit nimic, nici macar o motivatie a tacerii.
Locații recomandate