/Bucuresti/Serviciu de paza

Force 1 Divizia de Securitate

Etaj 5, Strada Johann Strauss 2A, București, România

Force 1 Divizia de Securitate
Serviciu de paza
2.4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F483+M4 București, România
+40 21 436 3172
force1.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Ionut
Catalin Ionut2 ani în urmă
Educativa Paznici sa învățați sa folosească aplicația pentru Scanare A Certificatelor Si Sa poarte Masca nu sub nas,sa nu atingă certificatele fara Sa poarte Mănuși și sa respecte clienti Nu sa le vorbească urat Și Sa Alunge Afara din spatiile comerciale. ÎN primul rand nu paznici ar trebui sa verifice certificate Ci Politia și organele abilitate toti Oameni îi angati pe toti bădărani care nu au cei 7 Ani de acasă va rog sa transmiteți către dispeceratul din Satu Mare aceasta Situație !
Foarte Grav
0 Stele as da dacă as Putea
Seara Frumoasa!
Liviu liviu
Liviu liviu2 ani în urmă
Feriti -va oamenii buni de firma aceasta e problema am plecat de la ei ..si m am dus pana la București sa îmi iau salariu și eu am muncit la sibiu și acolo abia mi a dat banii si mai trebuie pe concediu și nimic pentru 120 de lei ..sau făcut de minune
CLAUDIA CRISTEA
CLAUDIA CRISTEA2 ani în urmă
Nu e nimic in regulă . Contracte de 168 ore , muncă 240 de ore , muncă de noapte neplătită , libere legale neacordate , nici remunerate ,concedii de odihnă neacordate din lipsă de personal , foarte multe ilegalități privind agenții . Cei bețivi și semianalfabeți mutați din obiectiv in obiectiv nu dați afară , sunt buni de umplutură , nu e nimic normal ca in majoritatea firmelor de pază . Un control normal și corset al celor de la inspecția muncii ar fi binevenit , dar nu a celor care sunt ,, de ai casei " și nu iau nici o măsură legală .
Dark Ro
Dark Ro4 ani în urmă
Firma care spune ca da banii la sfârșitul luni dar nu ii da nici atunci. Au pretenția de a ajuns în cât mai scurt timp la alarme dar ei nu au mașini și personal.. Șeful pe care nu l.am cunoscut da salariile când vrea el.. O firma de tot rasul . Evitați aceasta firma ...
Maria Mirabela
Maria Mirabela5 ani în urmă
Firma aceasta ofera servicii total neprofesioniste, pornind de la serviciile de paza pana la tehnic, unde astepti si cate o luna sa ti se instaleze sistemul pe care il platesti in avans (banii ti se iau repede, cu zambetul pe buze si cu promisiunea ca totul se va desfasura rapid), iar asta cu insistente si multe telefoane. Dupa instalare, apar problemele cu alarme false si cu sistemul, facturate bineinteles, iar personalul lasa impresia ca este cazut de pe luna. Nici ei nu stiu ce sa faca sa rezolve problemele, deplasandu-se in mod repetat fara sa rezolve de fapt nimic. Cand ai nevoie de ei vin extrem, extrem de greu. Evitati, daca tineti la banii vostri.
Rosalinda Rosa
Rosalinda Rosa5 ani în urmă
Nu va angajati la ei CA nu Mai vedeti banii. EU am lucrat la ei si dau salariul o data la 2 luni. Au pierdut toate obiectivele din cauza CA au plecat toti agentii. De pasti si de craciun Mai rau nu day banii. Sunt niste jigodii numai tigani mafioti in Firma AIA. Fugitiii!!
Why Not
Why Not5 ani în urmă
Nu incercati sa va angajati la aceasta firma,nu plateste la timp salariul intarzie si 2 saptamani. Daca pleci de la iei cu preaviz sau fara risti sa nu iti mai primesti salariul pe luna in curs.
Mircea berzovan
Mircea berzovan2 ani în urmă
In data de 10.09.2020,am testat, conform contract, viteza de reactie a agentului force 1, care ar fi trebuit sa fie de 6-9 minute.
Astfel la ora 20:12 minute am apasat butonul de panica si am asteptat.
acesta nu a venit pana la 20:22 moment in care am apelat dispeceratul. De la dispecerat am fost informat ca agentul ar fi ajuns asa ca am iest in fata casei- nu era pe strada,
La ora 20:27 a aparut masina, dar nu la mine in fata casei ci trei case mai departe, la adresa unui vecin care are si el contract cu force1.
Am apelat iar dispeceratul, sa il opresc pe agent sa sara gardul unde nu trebuie si dupa alte 3 minute a ajuns la noi, la ora 20:30 (am specificat si pe procesul verbal semnat dar pe care nu il voi posta dar il voi folosi la nevoie in instanta)
Am dorit sa discut aspectul cu doamna de la dispeceratul firmei, careatunci cnad i-am zis ca pentru asa ceva pot sa reziliez contractul mi-a transmis ca pot sa fac ce vreau(lasand de inteles ca pe ei nu ii intereseaza) si a inchis telefonul.
Acum doua zile am incercat sa sun la telfonul din centrala- nu raspunde nimeni, intr-un tarziu ( dupa ce m sunat iar la dispecerat)am nimerit pe un nr. de telefon mobil un domn care mi-a zis initial sa dau in scris iar cand i-am zis ca nu am timp sa ma plimb mi-a acceptat sesizarea spunad ca vor verifica.
Supriza, ieri am primit factura iar cand le-am scris ca nu este ok intrucat nu si-au indeplinit obigatiile contractuale am primit un email prin care mi se comunica ca din punctul lor de vedere, egentul a ajuns in 9 minute ( de la 20:12 la 20:30 nu sunt 9 minute) si nu in 18 cum s-a intamplat in reailtate.
Azi le-am scris ca reziliez contractul intrucat nu isi respecta obligatiile contractuale iar siguranta mea si a familiei mele nu poate fi negociata, la care reprezentantul firmei mi-a comunicat ca tebuioe sa achit factura si se va rezilia contractul cu data de 1 octombrie. adica eu sa fiu obligat sa platesc un serviciu neconform, care nu a fost prestat si as astept pana la sfarsitul lunii ca sa se rezilieze contractul.
cam asta se poate spune despre finalitatea unei colaborari cu aceasta firma.
Locații recomandate