/Bucuresti/Serviciu de paza

Camere de supraveghere I CAN SEE

Strada Sabinelor 36, București 050853, România

Camere de supraveghere I CAN SEE
Serviciu de paza
4.5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CJ+MV București, România
+40 751 226 373
icansee.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 12–18
Mirecuri: 12–18
Joi: 12–18
Vineri: 12–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorado Systems
Dorado Systems4 ani în urmă
Un furnizor complet de echipamente de supraveghere video pentru orice domeniu de activitate. Camerele IP cu stocare locala in card SD sunt o solutie excelenta pentru orice business sau casa. Calitate video excelenta, Infrarosii IR impecabil, sunet clar fara zgomot de fond.
Adresadecorespondenta radu
Adresadecorespondenta radu4 ani în urmă
Excepțional. Toate produsele sunt expuse în showroom. Pe monitor se pot compara imaginile transmise de la cel puțin 12 camere de supraveghere simultan. Îți poți regla luminozitatea in camera și alege in cunoștință camera de supraveghere necesara. Marfa in stoc. Colaborare excelenta. Preocupare pentru noutățile din domeniu.
Elena Ingineru
Elena Ingineru4 ani în urmă
Camere de supraveghere premium si multa voie buna. Asta gasesti mereu la I CAN SEE chiar daca doar plasezi comanda online si nu ai timp sa ajungi la sediu.
Adelina Nica
Adelina Nica8 ani în urmă
O echipa extraordinara care m-a ajutat sa-mi gasesc solutia in materie de supraveghere care mi se potriveste cel mai bine. Un loc primitor, cu un showroom pe masura, unde cu siguranta voi reveni daca voi mai avea nevoie. In ceea ce priveste pretul produselor, am ramas placut surprinsa iar de calitatea lor m-am convins imediat, facand o comparatie cu vechiul sistem. Recomand tuturor!
Mihai Calin
Mihai Calin9 ani în urmă
Cel mai frumos showroom de electronice in care am intrat pana acum. Cei de la vanzari sunt calmi si mi-au oferit toate informatiile de care am avut nevoie.
Am comparat preturile cu toate site-urile si sunt cele mai mici.
M-a surprins faptul ca au toate produsele pe stoc si le-am putut ridica imediat.
Cei de la tehnic m-au ajutat sa vad camerele pe telefonul mobil, lucru pentru care le multumesc si tocmai din acest motiv am dat acest review.
ICANSEE este dovada ca mai exista profesionalisti in tara asta.
Elena Nicoleta Rotaru
Elena Nicoleta Rotaru9 ani în urmă
Am cumparat un sistem complet format din 2 camere de supraveghere si sunt extrem de multumita.
Desi pretul a fost mai mic de jumatate fata de cei de la firma de paza care mi-au trimis o oferta, calitatea este exceptionala. Personalul tehnic m-a indrumat cu setaile pentru internet si cu instalarea.
Recomand cu incredere!
Mirela B
Mirela B2 ani în urmă
Din nefericire, se pare ca nu sunt atat de profesionisti cum pareau cand ne-am vazut. Am cumparat o camera rotativa de exterior de la ei pe care am dat 500 de lei si care, dupa o functionare indoielnica de 2 luni, a picat complet. Domnul nu raspunde la email sau la numeroasele telefoane pe care le-am dat in ultima perioada. Macar un sms, ceva, ca sa nu credem ca am fost tepuiti..
Gheorghe Vilceanu (Gelu)
Gheorghe Vilceanu (Gelu)2 ani în urmă
Am avut de ridicat un obiect prin Wich din aceasta locatie. Magazinul a fost inchis si a trebuit sa fac mai multe drumuri pentru ca erau toti in concediu de odihna. Pe saitul Wich nu figura ca locatia era inchisa. Nu pot acorda mai mult de maxim 3 stele. Recenzia mea nu are nimic in comun cu activitatea de baza a locatiei de a comercializa sisteme de alarmare video, etc.
Locații recomandate