/Brasov/Serviciu de paza

Poliția Locală Braşov

Strada Nicolae Bălcescu 62-64, Brașov, România

Poliția Locală Braşov
Serviciu de paza
2.5
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVX+F9 Brașov, România
+40 268 954
politialocalabrasov.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mirela Dobre
Mirela Dobre2 ani în urmă
Bună ziua ,sunt dezgustată de Poliţia Locală,nu sunt în stare să răspundă la telefon in miez de noapte deși ar trebui să fie disponibil nr la orice oră!!!Dar ce să vezi Surpriză probabil se odihnesc și ei sărăcuţii noaptea ,că ziua sunt disponibili pt orice fleac....la 3.00dimineaţa se odihnesc când ai nevoie de ei pt tulburarea liniștii publice!!!Rușine să vă fie Ignoranţilor sunteţi plătiti din banii Publici ai Cetăţenilor
Armand Dobre
Armand Dobre2 ani în urmă
Serviciu aflat in slujba oricui, numai a cetateanului, nu. Salarii incasate nejustificat de functionari care ar trebui macar sa raspunda la telefon. De ce suntem indrumati catre dvs, in cazul in care avem vecini zgomotosi de catre serviciul 112, daca nu aveti macar bunul simt sa raspundeti la telefon? Pe cine si ce interese serviti? Dispeceratul dvs, este cu program de functionare? Macar puneti un banner cu orele in care sa nu va deranjam. Un serviciu ce, clar, trebuie desfiintat. Probabil este mai in regula sa imi fac dreptate singur.... Nu?
Valentin predutoiu
Valentin predutoiu2 ani în urmă
Doresc sa le multumesc domnilor Butucea si Gorea , care au dovedit spirit civic si empatie intr-o situatie destul de grea pentru parintii mei, ramasi in pana cu autorismul la jumatatea pantei de pe Dobrogeanu Gherea. Au reactionat imediat si au rezolvat in timp foarte scurt o problema care putea afecta traficul in zona pentru o perioada mult mai lunga. Ajutorul dumnealor a facut ca o situatie neplacuta sa se transforme intr-o experienta pozitiva.
Christian Pawel
Christian Pawel2 ani în urmă
Cel mai slab serviciu public,oameni precum agentul Ionut Budihoi care fac exces de zel,nu au ce cauta in Politie. Specific Politiei Locale,amendeaza cetateni amarati sau cinstiti,ca nu au curaj sa se ia de vreun bombardier.
Cornel Bogdan Macrineanu
Cornel Bogdan Macrineanu2 ani în urmă
Am facut o sesizare ce tine de competenta lor, din lene si pareri personale agentul a refuzat complet sa isi faca treaba. Ca muncesc doar cand au chef. Am semnalat aceasta interactiune catre politia locala, nici nu ii intereseaza. Timpu trece leafa merge...
Albert Bolonyi
Albert Bolonyi2 ani în urmă
Bună dimineața, Buna ziua, Buna seara și Noapte buna Domnilor din Poliția Locală.
Este înduioșător și regretabil ca o ceata de indivizi au "campat" într-un parc din Municipiul nostru care ar trebui sa fie verificat de instituția dumneavoastră. De cu seamă din seara zilei de Duminica (15/08/2021) liniștea acestui parc este tulburată de indivizi (bărbați, femei și copii minori) care consuma alcool și folosesc un limbaj trivial. Loc in care se adunau multi copii cu părinții lor ... Se doarme acolo și noaptea, iar nevoile fiziologice se fac in țarcul amenajat pentru gunoi !

Parcul se afla intre străzile Petru Rareș, Calea București și 15 Noiembrie (in spatele laboratorului Cobco) unde se afla și un minunat teren de sport.

Va rog să luați măsuri urgente.

ALBERT B.
Alexandru birt
Alexandru birt3 ani în urmă
Mulțumesc celor 3 polițiști comunitari care se plimbau azi 13.04.2021 în zona piața Astra după oameni imobilizați în căruț, după pătrunjel, după alte smecherii, le-am atras atenția ca la cârciumă din apropierea intrari în piață este cu adevărat de intervenit, ca nu exista distanțare sociala, unul din acești "agenți" sa cam lezat la auzul ca voi chema Jandarmeria dacă nu intervin. Îi aduc la cunoștință ca sunt jandarm în rezerva direcția ordine publica,dar ca și cetățean v~am adus la cunoștință o ilegalitate privind acea cârciumă. La puțin timp ei nu aveau nici o bataie de cap, tot după pătrunjel, și alte chestii importante lor, nu pandemia, nu hoții care întru pe ascuns la cârciumile(Albinuta sau La Stufaris) din zona pieței Astra. Va aduc aminte sa sunteți în slujba cetățeanului plătiți de primăria Brasov adică de noi. Dacă nu va convine serviciul pe care îl aveți apucați-vă de impletit
Anca Mihaela
Anca Mihaela3 ani în urmă
Centrul de vaccinare CATTIA ; la intrare un agent de la Poliția Locală; nervos, arțăgos; ține oamenii afară; pentru protecție ( în același timp in care asistentele cer oamenilor să nu stea afară ) ; în schimb, în interior îi înghesuie pe scaune ; cine nu îi respectă ordinele primește observații urâte ; comportament lipsit de orice etică profesională.
Locații recomandate