/Bistrita nasaud/Serviciu de paza

Primaria

Strada Izvoarelor 2, Sângeorz-Băi 425300, România

Primaria
Serviciu de paza
4.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9M9C+C4 Sângeorz-Băi, România
singeorzbai.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
A
A2 ani în urmă
Sângeorz-Băi este un mic oraș din România situat în inima Munților Carpați, care beneficiază de numeroase bogății naturale. Multe izvoare vindecătoare de apă minerală, peisaje frumoase, atracțiile turistice și oamenii primitori fac din Sângeorz o locație pe care nu o poți rata.

Stațiunea se află în nord-estul județului Bistrița-Năsăud, în bine-cunoscutul ținut al lui Dracula, Transilvania. Înconjurată de Munții Carpați, stațiunea beneficiază de un climat montan care poate fi adăpostul tău în zilele fierbinți de vară. Temperatura medie anuală este de 7°C.

Orașul, stațiune balneoclimaterică, a fost atestat încă din 1245, atunci cu numele de “Sanct Gurgh”, dar apare prima dată ca fiind un loc unde apele minerale vindecă abia în anul 1770 pe harta Imperiului Austriac. În anul 1876 stațiunea a primit denumirea de “Hebe” care sugerează proprietățile apelor minerale păstrate până în ziua de azi, acelea de vindecare și revitalizare a minții și a corpului. Hotelul Hebe (900 locuri) și câteva vile, conturează la începutul secolului XX stațiunea balneară, care urma să ajungă una dintre cele mai cunoscute stațiuni în perioada interbelică și cea a comunismului.

Apele minerale de care stațiunea dispune sunt folosite pentru tratamentele balneoclimaterice care se fac la bazele moderne proprii de tratament ale hotelului Hebe și hotelului Someșul. Hotelul Hebe are 3 secții de balneofizioterapie: hidroterapie, termoterapie și electroterapie. Sub îndrumarea personalului de specialitate, la baza de tratament a hotelului Someșul se pot efectua proceduri complexe pentru tratarea diferitelor afecțiuni cum ar fi: afecțiuni ale tubului digestiv, afecțiuni hepato-biliare, afecțiuni metabolice și de nutriție, afecțiuni asociate.
Los alamos
Los alamos2 ani în urmă
Alexandru-marinel spaimoc
Alexandru-marinel spaimoc2 ani în urmă
Go Outdoor Romania
Go Outdoor Romania2 ani în urmă
Ioan Spaimoc
Ioan Spaimoc2 ani în urmă
Foarte buna
Marius Motofelea
Marius Motofelea2 ani în urmă
Sa începem așa:
Uni oameni din Personalul de acolo sunt Needucați!
Uni vorbesc foarte urât, chiar astăzi mi sa întâmplat!
Femeile de acolo habar nu au să se comporte cu oamenii, degeaba le vorbești frumos că ele tot Proaste sunt și vorbesc foarte de sus cu tine de parca ele ar fi Dumnezeu!
Dacă ar fi sa le dau o Nota, aia ar fi 2, de ce?
Pentru ca sunt foarte proaste!
Scuze de steluță dar nu o merita nici pe aia!
Marius Augustin
Marius Augustin2 ani în urmă
Anca Raduta
Anca Raduta2 ani în urmă
Locații recomandate