/Bacau/Serviciu de paza

Primăria Municipiului Bacău

Calea Mărășești 6, Bacău 600017, România

Primăria Municipiului Bacău
Serviciu de paza
3.2
61 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HW66+QW Bacău, România
+40 234 581 849
municipiulbacau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gigi Mucea1 an în urmă
Felicitări pentru zilele Bacăului!
Alex Floresq
Alex Floresq2 ani în urmă
Domnule Vizitiu, nu va cerem nimic, nu va cerem bani, vrem doar sa ne faceti stadionul municipal.
Andreea Madalina
Andreea Madalina2 ani în urmă
Domnule primar, sa fiți primar al orașului Bacău, înseamnă să aveți grijă de tot orașul nu numai de centrul orașului. În cartierul nord iarba și gardurile vii sunt cât blocul, trotuarele vai de capul lor ca nu poți merge cu căruțul (nu cred ca e tocmai plăcut pentru un bebeluș sa fie zgâlțânat) și în momentul când vrei sa urci și sa cobori ce crezi...surpriza...nu e loc special pentru asta și nu ma refer doar la cărucioare, dar mai sunt și persoane cu dizabilități care au nevoie, copacii nu sunt îngrijiți, locuri de parcare...nu...mai aveți în întreținere și străzile care sunt sub orice critica. În caz ca nu știați piesele la mașini și manopera la service sunt cam scumpe și salariile nu sunt pe măsură. In campanie toți promit, dar după e se vad primar uita absolut tot...poate totuși reușiți sa faceți ceva...mai sunt 3 ani pana la următoarele alegeri...aveți timp 👍
Gheorghe
Gheorghe4 ani în urmă
Cred că ar fi necesară o altă clădire pentru Primarie în care să fie introdus un concept modern de organizare a modului de lucru, relaționarea cu cetățenii.
Cristiana Mamularu
Cristiana Mamularu4 ani în urmă
Domnule primar, nu va este rusine de modul in care arata orasul Bacau? Parca este un oras parasit, cenusiu. Jalnic! Treceti prin Rm. Valcea sa vedeti model de primar si cat poate fi de frumos!
Haha haha
Haha haha2 ani în urmă
Chiorilor la altii dati cu baxul si mai vin sa ia si unei persosne cu schizofrenie care vine sa is odata nui dati..rusine ca lucrati la primarie
Stefan S
Stefan S2 ani în urmă
Este sambata 19 septembrie 2020 ora 23.15. În oras urla muzica. Am vrut sa fac un dus ( locuiesc in centrul orasului la etajul 2) si apa abia taraie, centrala nu functioneaza.
Rusine primarului mun. Bacau (C. Necula) si primariei in ansamblu precum si societatii Crab pentru lipsa presiunii la apa.
Rusine locuitorilor care accepta sa fie umiliti prin lipsa apei.
Primaria nu mai e demult in slujba locuitorilor orasului. Suntem buni doar sa platim taxe si impozite ca sa aibe ei salarii mari si beneficii.

Spunea cineva intr-o alta recenzie ca ar trebui alta cladire, noua, moderna, smart si cu alta organizare. Sunt perfect de acord dar trebuie schimbati si unii angajati iar cei care raman sa fie pusi la munca, sa presteze pentru cetatean.

Si o sugestie: Nu mai puneti politist local la intrare. Oricare din ei e acolo, habar n-are pentru ce e pus acolo. Am cerut sa-mi spuna acum ceva timp in urma cine se ocupa de iluminatul public (in cartierul meu, dupa sarbatori, cand au strans beculetele, au facut un scurt-circuit si nu mai functionau un grup de stalpi alaturati, era bezna noaptea) si m-a trimis politistul de la intrare in Parcul Cancicov la Directia Spatii Verzi, aia de acolo mi-au zis ca nu e treaba lor, m-am intors la sediul de langa Posta, am fost alergat prin mai multe birouri din cladire pana am ajuns la persoana potrivit.
Puneti acolo un om competent, fara uniforma, instruiti-l, dati-i o schita/organigrama cu departamentele primariei, fiecare cu ce se ocupa, persoanele de contact ca sa directioneze EFICIENT cetatenii care vin la primarie. Si la fel, curatenie mai multa în clădirea primăriei si renovati macar putin cladirea. E jalnica pentru anul 2022.
Ovidiu Terinte
Ovidiu Terinte2 ani în urmă
O mare gasca de incompetenti care se fac ca muncesc.
Oana Popa
Oana Popa2 ani în urmă
Buna ziua. Văd că se pun pe mașini avertismente cu sancțiuni contravenționale , dar poate dl primar se gândește unde sa le parcăm?????.Stau in centru iar locurile de parcare lipsesc . Văd că pentru mărirea taxelor a avut timp.
Locații recomandate