/Arad/Serviciu de paza

CONSULT INVESTMENT

Bulevardul Revoluției 62, Arad 310025, România

CONSULT INVESTMENT
Serviciu de paza
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
58G9+XG Arad, România
+40 727 447 022
consultinvestment.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Building Management
Building Management4 ani în urmă
Compania noastra (Bog Art Building Management - componenta din Grupul Bog Art) reprezinta unul dintre clientii fideli ai CONSULT INVESTMENT, colaborarea dintre noi derulandu-se de o perioada lunga de timp, respectiv incepand cu anul 2008.

In aceasta perioada, CONSULT INVESTMENT a desfasurat pentru compania noastra servicii de consultanta in management, consultanta in marketing / vanzari, consultanta pe domeniul resurse umane, respectiv consultanta evaluare / testare personal.

De asemenea, CONSULT INVESTMENT a derulat pentru compania noastra, in ultimii ani, o gama foarte larga si diversa de cursuri si programe de training personalizate (atat pentru segmentul managerial, cat si distinct pentru departamentele operationale ale companiei). Au mai fost desfasurate si alte activitati specifice domeniului consultantei si trainingului, cum ar fi Team – Buildinguri specifice personalizate exclusiv pe cerintele noastre.

Intregul personal al companiei noastre este foarte multumit de colaborarea cu CONSULT INVESTMENT referitor la intreaga gama de servicii prestate, si consideram faptul ca aceasta colaborare va continua si in viitor, pe un termen cat mai lung.
Victor Adrian
Victor Adrian2 ani în urmă
Consult Investment s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, studii de piata, consultanta accesare fonduri europene / fonduri structurale, pe intreg teritoriul Romaniei.
Locații recomandate