/Alba/Serviciu de paza

Curtea de Apel Alba Iulia

Piața Ion I.C. Brătianu 1, Alba Iulia 510118, România

Curtea de Apel Alba Iulia
Serviciu de paza
3.5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3H9J+5C Alba Iulia, România
+40 258 810 289
portal.just.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Larisa M.
Larisa M.2 ani în urmă
Asta nu este justiție!
Eu am avut ghinionul să o am în dosarul meu pe "doamna" judecătoare de la Curtea de Apel Alba Iulia, Neamțiu Anca, secondată de doi judecători, ca pătrunjelul în zeamă, Vesa Nicoleta și Motolea Marius Aurel, care dacă ar fi avut coloană vertebrală ar fi studiat dosarul înainte de a se pronunța, dar cum șeful dictează, ăia micii execută fără discuție probabil și semnează ca primarii.
Am fost citată în sala de judecată fără a mi se acorda cuvântul, după ce-mi iau și liber de la muncă, doar prin note scrise pe care mi s-a trecut ora și minutul la depunere, în condițiile în care jocurile erau deja făcute, iar documentele puse la dosar de avocata pârâților au fost depuse în aceiași zi pe o hârtie scrisă de mână, fără număr de înregistrare, fără oră sau minut, o mâzgălitură neglijentă foarte bine apreciată de d-na Neamțiu. Asta este justiția! O mare bătaie de joc! Te duci reclamant și te trezești infractor! Fără cuvinte! Nu motivează sentințele, nici măcar nu cred că au habar ce judecă, decât rezultatul pe care trebuie să-l pronunțe prin faptul că "o mână spală pe alta" și așa trebuie să fie decizia finală pe care nimeni nu o mai poate schimba!
Unde mai pui că sunt o familie: unul judecător, altul avocat, rude între ei, prieteni care cum... De la ei așteptăm să ni se facă dreptate?
În țara asta se moare cu dreptatea în mână!
Nu le-aș da nici măcar o stea că nu o merită nici pe aceea!
Bine că sunt "speciali"!
Legile sunt în favoarea infractorilor!
Judecătorii nu cunosc ei înșiși legile!
Eugen Lupea
Eugen Lupea3 ani în urmă
Judecători incompetenți, cred că nu citesc prea bine legile. Ia de bune informațiile oricui. În concluzie pierzi un proces cu legea in în mana.voi susține începând de azi secția specială de anchetare a magistraților sa nu mai împartă dreptatea ca la colțul străzii.este a doua oară în decurs de 20ani când pierd un proces cu aceeași lege în care nu vor să acorde drepturile victimelor revoluției.ca așa vor ei .acum 20 ani mi-a făcut dreptate ministrul justiției. Mai vor salarii uriașe și pensii speciale
Cosmin Chirila
Cosmin Chirila3 ani în urmă
Arhitectura interesantă in centrul orasului si o locatie deosebita.
Lectii de Viata cu Adrian Raul
Lectii de Viata cu Adrian Raul3 ani în urmă
Justiție
Rudolf Hanzelik
Rudolf Hanzelik5 ani în urmă
Arhitectură interesantă - Interesting architecture
Gabi gaboja
Gabi gaboja5 ani în urmă
(Tradus de Google) Clădire grozavă

(Original)
Great building
Rodica Sima
Rodica Sima6 ani în urmă
(Tradus de Google) F

(Original)
F
Ioana Muntean
Ioana Muntean2 ani în urmă
Locații recomandate