/Valcea/Serviciu de instalare electrica

ELECTRO-SERVICE S.R.L.

Str. Magheru, Gen., 6, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea, 240564, Râmnicu Vâlcea, România

ELECTRO-SERVICE S.R.L.
Serviciu de instalare electrica
3.6
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4928+74 Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 738 746
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Geanta
Stefan Geanta2 ani în urmă
Greu de gasit si la telefon/email si fizic la sediu. Cu greu am reusit sa am o conversatie cu o doamna tare amabila , de alfel ,dar supraocupata cu raspunsul la telefoane. Romanii vor energie verde!
Irina D
Irina D5 ani în urmă
În primul rand am remarcat atitudinea angajatelor care lasă de dorit, atât în raport cu clienții cât și ele între ele. Iar în al doilea rand am remarcat dezordinea existenta în locația de pe strada General Magheru. Ma mir ca mai știu ce au acolo! Cu siguranță este ultima oara când apelez la aceasta firmă dacă lucrurile nu se îmbunătățesc.
Marius Barbulescu
Marius Barbulescu5 ani în urmă
Pentru că este o firmă unde găseşti tot ceea ce ai nevoie în ziua de azi atît pt. Sistemele pt. Automatizări cât şi pt. Sistemele pt. Instalații Sanitare şi Termice.
Lory Miky Bodescu
Lory Miky Bodescu5 ani în urmă
NU SUNT TRANSPARENȚEI CU GIGACALORIA.TABELE CONFUZE DIN PĂCATE. PT.APOMETRE APĂ SUNT OK.
Bursuc Claudiu
Bursuc Claudiu6 ani în urmă
Da subscriu este o firma de cacat si vreau sa atentionez potentialii clienti care saracii nu isi inchipuie ce o sa pateasca cu pacalicii astia de la Electro Service Valcea. Te paseaza de la unii la altii, se lauda ca au relatii si ca i tine seful in brate. Poate cititi inainte de a lua teapa !
Samsung Tablet
Samsung Tablet6 ani în urmă
Foarte dezamagit de aceasta firma, nu au interes decat sa ia banii, lucrari de proasta calitate, piese chinezarii ieftine dar la pretul lor foarte scumpe. Nu va lasati pacaliti, amagiti la inceput pana sa va ia banii vorbesc frumos etc si apoi se dezlantuie. NU RECOMAND FIRMA ELECTRO-SERVICE RM. VALCEA !
Raoul Istrate
Raoul Istrate6 ani în urmă
Atentie ! Cea mai de cacat firma este Electro-Service Rm Valcea foarte multa idiotenie si prostie lucrari prost facute mentenanta zero, paziti-va de asa firma !
Bouleanu Catalin
Bouleanu Catalin2 ani în urmă
Foarte profi, mi-au dat un termen de montaj de 2 săptămâni și au venit în 2 zile.
Locații recomandate