/Suceava/Serviciu de instalare electrica

AID Electric

Bulevardul George Enescu Nr. 18, Suceava 720231, România

AID Electric
Serviciu de instalare electrica
4.9
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6WR+9V Suceava, România
+40 753 854 107
aid-electric.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Tudorache
Razvan Tudorache2 ani în urmă
O experiență la superlativ de la ofertare și până la finalizarea lucrării (instalație electrică interioară plus branșament). Profesionalism, seriozitate, punctualitate, din partea mea nota 10.
Madalina Iantoc
Madalina Iantoc3 ani în urmă
Recomand cu încredere! Am apelat la ei sambata spre sfârșit de program și m-au ajutat fără sa stea pe gânduri. Serioși și bine pregătiți!
Alexandra Tucaliuc
Alexandra Tucaliuc4 ani în urmă
Recomand cu mare încredere! Pe lângă punctualitate, am găsit și profesionalism , domnul a sesizat imediat problema,pe care a remediat-o ulterior!
Cristina
Cristina5 ani în urmă
De la telefon au parut oameni ok. Domnul care a venit acasa pentru deranjamente a fost punctual si in ceea ce a avut de rezolvat a fost prompt. De asemenea, a fost foarte cumsecade , mi-a dat si niste sfaturi si informatii pe viitor. Pe tot parcursul experientiei au dat dovada de profesionalism.
Petrică Coțovanu
Petrică Coțovanu2 ani în urmă
PUNCTUALITATE, PROFESIONALISM, PROMTITUDINE și PERSEVERENȚĂ...sunt doar câteva dintre caracteristicile firmei.
~ Recomand serviciile firmei! ~

(La un apartament cu 2 camere nu mai funcționa nici o priză, însă datorită profesionistului venit care a descoperit rapid defecțiunea cu ajutorul aparaturii performante din dotare, în mai puțin de două ore s-a remediat problema tuturor prizelor în apartament.)

~ Într-o zi...doar un singur telefon...un răspuns și în aceeași zi problema a fost efectuată cu succes. ~

Îndrăzniți să CONTACTAȚI serviciile firmei!
Florina Dranca
Florina Dranca2 ani în urmă
Recomand serviciile firmei! Aveam probleme cu priza de la masina de spalat, care aseara a inceput sa miroase a ars. Am sunat dimineata si in doua ore a si venit domnul de la firma. Cand a desfacut rama, priza era destul de arsă (am atasat o poza cu ea); domnul a fost cumsecade si ne-a explicat ce s-a intamplat si a rezolvat problema. Am ales serviciile pe baza reviewurilor bune si pot confirma ca sunt cu adevarat profesionisti.
Adrian Ghiuta
Adrian Ghiuta2 ani în urmă
O experienta foarte placuta! Aveam nevoie de schimbarea unui intrerupator, AID Electric au fost foarte profesionisti si rapizi. M-au programat si rezolvat problema chiar in ziua in care i-am contact.
Christian Kris
Christian Kris2 ani în urmă
Nu se pune la indoiala calitatea lucrarilor, nu sunt necesare cuvintele, doar profesionalism... Detine orice solutie tehnica si practica pentru orice problema de natura electrica.
Locații recomandate