/Olt/Serviciu de instalare electrica

Primăria Slatina

Strada Mihail Kogălniceanu 1, Slatina 230080, România

Primăria Slatina
Serviciu de instalare electrica
3.6
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9H4+55 Slatina, România
+40 249 439 377
primariaslatina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana S. Bercu
Diana S. Bercu2 ani în urmă
Un aspect extern foarte frumos și colorat, florile sunt superbe.
Las plângerile si altele pe alta dată, să ne concentrăm pe positive vibes xD
Mc AbadBoy
Mc AbadBoy2 ani în urmă
Sa va asfaltati drumul ce duce spre Pitești ca este varza! De ani de zile gropi cu gramada peste tot. Vai si amar!
Ionut Iordache
Ionut Iordache4 ani în urmă
Cum ati dat autorizatie de functionare la 4 sali de evenimente pe str Textilistului langa blocuri ? Zgomot si strazi blocate uneori si de 3 ori pe saptamana ! V-ati pus in locul locatarilor de aici sa nu va puteti adormi nici dvs , nici copiii ?
Mitran Diana
Mitran Diana4 ani în urmă
Tin sa va anunț ca, de pe data de 22 octombrie 2019 pe strada Aleea Castanilor din cartierul Progresu nu mai este lumină! Pe langa faptul ca drumul este stricat si lasat asa! Va rog sa reparati acest lucru!!!
Cucu Nicolae
Cucu Nicolae2 ani în urmă
După o primă impresie clasica vizavi de atitudinea funcționarilor din primarii, am avut surpriza plăcută sa întâlnesc o doamna deosebit de amabila la biroul unde se eliberează anexa 24,care în câteva cuvinte m-a lămurit clar și concis ce trebuie sa fac și cu ce documente sa ma prezint pentru soluționarea problemei mele. Deci, se poate ca și în administrația publica locala să existe și personal care respecta cetateanul și care fac cinste instituției pe care o reprezinta!
Badea Luminita
Badea Luminita2 ani în urmă
Bună ziua. Locuiesc în blocul vizavi de Profi Vălcea, recent sa tras o conducta de apa în spatele magazinului la blocurile noi. Strada a rămas spartă și neasfaltată, gropi cât cuprinde. Să știți ca aceasta strada este foarte circulată, vine cineva curând sa repare ce au stricat?
Ionescu valeriu-mircea
Ionescu valeriu-mircea2 ani în urmă
S-a taiat un nuc in Slatina. Pe domeniul public. Infractiune. Nucul era verde. Nu uscat. Ati dat autorizatie de taiere? Langa biserica sfantul Stefan.
Acum, tot acolo s-a turnat un gard din beton. Sper ca are autorizatie de constructie. Tarusii metalici care sustin cofragul sunt infipti in trotuar (refacut de catre Primarie acum o luna). Verifica cineva aceste aspecte? Si cred ca meritam si un raspuns. Doar suntem contrubuabili. Nu?
Carmen Curca
Carmen Curca2 ani în urmă
Primaria ororii,mafia si tot ce doriti gasiti aici...cum naiba dupa atatea reclamafii,sesizari,promisiuni nu s a facut nimic la adapostul din saracesti.mor ani.aele de foame.se iau banii si nu se stie unde ajung.va doresc din sufletul sa aveti si voi cu fam voastre de prostoi acelasi sfarsit,chinuiti,maltratati si infometati.amin
Locații recomandate