/Maramures/Serviciu de instalare electrica

Brico Depot Baia Mare

Bulevardul București 142, Baia Mare 430013, România

Brico Depot Baia Mare
Serviciu de instalare electrica
4.8
6 recenzii
13 comentarii
Indicații de orientare
JGWG+2J Baia Mare, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
FILIP ALIN82 zile în urmă
Am rămas plăcut surprins de profesionalismul angajaților de la Brico BAIA MARE,care cu politețe și amabilitate,mi-au rezolvat problemele legate de comenzi si informații
Mulțumesc d-lor PIȘTI și Florin BONTEA in particular.Mulțumesc !
Griguta Liliana286 zile în urmă
Servicii de calitate iar personalul foarte amabil și bine informați despre produse.
Mulțumiri Dl Alex care prin informațiile și dedicația fata de munca depusa ne.a dat cele mai bune sfaturi , pentru a alege produsele cele mai bune nevoilor noastre.
Mulțumim Alex!!!
Purdea Felicia304 zile în urmă
Servicii de calitate,personal amabil,preturi accesibile tuturor.
ignat319 zile în urmă
personal calificat,cu implicare maxima ,cu detalii si informatii exacte
Petruș Andreea1 an în urmă
Recomand acest magazin, preturi acceptabile iar angajații foarte cuminicativi și te ajuta în orice moment.
Alexandru Payer
Alexandru Payer2 ani în urmă
Eu am fost mulțumit cu serviciile oferite.Marfa diversifică pt.toate buzunarele.S-a inbogățit stocul de marfă, foarte multe produse cu preț redus.Personal amabil, serviabil.Gamă variată de brazi,la toate prețurile.Ft.bine.
Ghit Beni
Ghit Beni2 ani în urmă
Magazin ok , produse buna dar siteul cu motorul de căutare intern lasă de dorit .
Adrian Stramaturaru
Adrian Stramaturaru2 ani în urmă
Am fost în data de 23.10.2021 la magazinul din Baia Mare să cumpăr un instant pe gaz marca: CALORE INSTANT GAZ TF11CSCPREM 22KW. După ce am discutat cu persoana de pe raion în legătură cu faptul că doresc să achiziționez instantul sus menționat care era expus de aproximativ o luna, mi sa spus că nu se găsește cutia lui care conține garanția și duzele pentru gaze naturale. Iar la întrebarea mea vizavi de faptul că un produs expus de aproximativ o luna deja nu se mai găsește ambalajul, răspunsul a fost ridicării din umeri și ne pare rău. Iar eu am rămas cu comanda în buzunar și cu ochii în soare.
Martin adrian calin
Martin adrian calin2 ani în urmă
Marfa destul de putina la anumite sortimente, personal puțin, trebuie sa te plimbi puțin sa găsești un angajat. C-am haotic magazinul. Găsești on line produse ca fiind pe stoc iar în magazin nu se găsesc fizic
Robert Pfeilmayer
Robert Pfeilmayer2 ani în urmă
Magazinul e ok, gama destul de larga de produse, in schimb personalul de pe raioane ori e insuficient motivat/platit, ori e necalificat, ori directorul de personal este incompetent,ori nu mai este forta de munca in tara ori putin din fiecare pentru ca e usor inacceptabil ca vizitator/client sa cunosti mai bine produsele decat angajatul. In plus iti dau impresia ca-i deranjezi in timpul serviciului. Bine, scarba asta generala e o boala romaneasca si calitatea serviciilor este cam la acelasi nivel prin toate magazinele, inclusiv la concurenta directa (dedeman), doar ca acum vorbim strict de Brico ... Sfat amical : schimbati-va responsabilii de personal, motivati-va vanzatorii si pregatitii mai bine. Ajung sa-mi iau lucrurile din lumea civilizata(vest) chiar daca ies mai scump.
V D
V D4 ani în urmă
Un alt magazin sub un alt nume. Doar schimbare de fațadă...
Nemultumirea mea este doar legat de anumit personal care nu este prea instruit in legatura cu produsele din magazin. Ultima data am fost si am cerut informatii despre un produs expus iar personalul a confirmat existenta anumitor accesorii in pachet...dar nu au existat la acel produs...
Paul Balint
Paul Balint4 ani în urmă
Este un magazin bun pentru materiale de finisare, si pentru utilarea băilor și bucatariilor, scule de grădinărit, produse de calitate cu garanție îndelungată.
Iulia marc
Iulia marc2 ani în urmă
Experienta neplacuta cu una dintre angajatele de la preluare marfa Baia Mare , foarte aroganta , comportament agresiv, tonul ridicat mult peste masura , replici de prost gust .
O persoana total nepotrivita pentru a lucra cu clientii.
Locații recomandate