/Ilfov/Serviciu de instalare electrica

Electrocoserv Industrial Energy S.R.L.

Strada Simbolului, Bragadiru 077025, România

Electrocoserv Industrial Energy S.R.L.
Serviciu de instalare electrica
4.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92J4+87 Bragadiru, România
+40 769 297 619
electrocoserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ciprian Voican
Ciprian Voican2 ani în urmă
In perioada sarbatorilor am avut nevoie de un dosar pentru un spor de putere cu documentatie si toate cele necesare. Am avut mare noroc ca am gasit aceasta societate care pe langa faptul ca s-a miscat repede, mi-au oferit si solutii optime pentru instalatia electrica.
Multumesc! Highly recommened!
Gabriel Gherasim
Gabriel Gherasim2 ani în urmă
Oameni profesionisti de la primul contact, iar echipa din teren fff bine pregatita, dornica sa rezolve problema si nu in ultimul rand omenoasa! Jos palaria pt firma asta!
Alin Enache
Alin Enache2 ani în urmă
Oameni profesionisti, amabili. Sunt multumit de rezultat, avand in vedere ca lucrarea s-a realizat la un tablou de bloc vechi, in urma unei interventii precedente a unui asa zis "electrician". Per total recomand!
Simona Neagu
Simona Neagu2 ani în urmă
S a montat o siguranta cu diferential, pt ca se intampla foarte des sa cada sigurantele de la panoul de afara. Nu s a verificat tensiunea in coloana, motiv pentru care dupa 5 zile, s a impuscat coloana mea de alimentare cu curent. Am efectuat lucrarea cu alta firma
Carmen Grigorescu
Carmen Grigorescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de servicii! S-a venit in maxim o ora de la solicitare si s-a dat dovada de profesionalism! Recomand!
Cristina Mindrescu
Cristina Mindrescu2 ani în urmă
Echipa a ajuns la ora stabilită, au rezolvat in cateva minute ce era de reparat. Am plătit și la scurt timp a venit pe whatsapp factura si chitanta. Sunt rapizi, comunicativi și politicoși. Sper sa nu mai am probleme cu curentul electric, dar daca se întâmplă, sigur voi apela tot la ei. Recomand.
Cristian Oprea
Cristian Oprea3 ani în urmă
Am avut nevoie de un spor de putere si Electrocoserv s-a ocupat de absolut tot dosarul pentru mine, eu doar am platit comisionul catre Distributie. Sunt seriosi si isi fac bine treaba. Inca un plus, platile au fost facute pe masura ce dosarul a avansat, nu au cerut toti banii la inceput.
Firma autorizata
Firma autorizata5 ani în urmă
Echipa de la Electrocoserv iti depaseste asteptarile cu promtitudinea, seriozitatea si experienta lor. Preturile sunt foarte acceptabile, iar timpul de executie este cel mai scurt. RECOMAND merita 5 stele.
Locații recomandate