/Iasi/Serviciu de instalare electrica

AutoPro inchidere centralizata iasi

Bulevardul Socola 39, Iași 700186, România

AutoPro inchidere centralizata iasi
Serviciu de instalare electrica
4.6
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HVX+F3 Iași, România
+40 744 109 395
autoproiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petru Patlagica
Petru Patlagica4 ani în urmă
Profesionalism la un preț avantajos !!
Vasile Bahrim
Vasile Bahrim4 ani în urmă
Super. Seriosi,operativi si amabili.
Cont Google (Gabriel-MC)
Cont Google (Gabriel-MC)5 ani în urmă
Preturile nu sant mici dar calitatea lucrarilor e buna, eu nu ma uit la bani atat timp cat treaba e bine facuta .
Daniel Gorban
Daniel Gorban5 ani în urmă
Promptitudine, deplasare la vehicul, idei bune, inventivitate, preturi corecte, garanrie nelimitata. Recomand!
Irina Elena
Irina Elena6 ani în urmă
Inchiderea centralizata si dvd-ul le-am instalat aici acum 2 ani, merg bine si acum, luna viitoare schimb boxele cu altele mai mari.
Flora Land
Flora Land7 ani în urmă
Experienta mea in service AutoPro din iasi unde am asistat la instalare de senzorilor de parcare pe masina mea.
Mi-am schimbat recent masina si am trecut direct de la VW Golf 4 la o dubă mare, fără geamuri in spate si este destul de înfricoșător atunci când trebuie sa parchez in oras . Am decis că am nevoie de o camera de mers inapoi sau de senzor de parcare . Am ales a doua optiune, probabil pentru ca era mai ieftin și mai practic dintre cele doua opțiuni - nu am vrut sa trebuiasca sa ascund un ecran TFT de fiecare dată când las masina parcata, un indicator ieftin mic cu LED-uri ar putea fi fixat permanent pe bord , fără griji .

Cutia cu kitul de senzori continea un display cu LED-uri , o unitate centrala la care se conecteaza senzorii de parcare si afisajul , 4 senzori cu ultrasunete , si o mufa cu doua fire pentru alimentarea unitatii centrale cu curent și o freza de 21mm de dat gauri pentru senzori

Manualul de instalare are ilustrații si informatii precise , dar textul se citește un pic ciudat uneori din cauza traducerii din engleza in romana. Cel care a facut instalarea senzorilor nu a avut nevoie de el deloc deoarece facuse deja sute de instalari de senzori facuse pana atunci .

M-am gândit că va începe instalarea cu cel mai simplu lucru - lipirea în jos a afișajului cu LED-uri la bord . Nu sa intamplat asa montajul a inceput cu partea mai grea cea de montat senzorii in spoiler.

Senzorii trebuiesc să fie montati numai pe barele de protecție din plastic și pe o zonă care este relativ plata și perpendiculara cu pamantul.

Afisajul am cerut sa fie montat pe bord in partea dreapta deoarece asa i-mi vine mie mai bine, cand parchez am tendinta sa ma uit mai mult la oglinda dreapta mai mult decat la oglinda stanga.

Cei 4 senzori sunt etichetati ABDC . Au instalat acesti senzori de la stânga la dreapta . Senzorii au niste blocaje de cauciuc pe exterior care ajuta ca ei sa stea fixati in gaura data in spoiler . Inelele sunt furnizate pentru a regla unghiul sub care bat senzorii fata de perpendiculara cu solul. Nu a fost nevoie de ei deoarece unghiul la mine era bun .

La urma au fost conectate toate cablurile : de alimentare al unității, senzorii in ordinea ABCD si afisajul. Am facut proba de functionare , display-ul mi-a placut arata frumos, indica distanta pana la obstacole cat si directia din care vin obstacolele. Din afisaj se aude un sunet de tip beep si face sunete din ce in ce mai des pe masura ce te apropii de obstacol.

Rezumat

Senzori de parcare cu adevărat decenti pentru 70 euro montaj inclus. Timpul de lucru a durat aproximativ 90 de minute pentru a instalare. Singurul lucru pe care nu-mi place este proiectarea si calitatea conectorilor prin care se conecteaza senzorii la unitatea centrala , eu sant un pic mai pretentioasa din fire si poate de aia . Am observat ca performanța poate fi ușor afectata de ploaie și când ai in cale arbusti care sant miscati de vant , dar nu e ceva pentru care sa-mi fac griji . În general , sistemul de senzori de parcare funcționează bine si cred ca am facut o investitie buna prin montarea lui pe masina.
Dacia Renault
Dacia Renault11 ani în urmă
Am trimis multi clienti la AutoPro IASI deoarece service-ul nostru nu se ocupa cu montaj de accesorii auto , avem prea mult de lucru cu garantiile si reviziile periodice . I-am recomandat deoarece lucreaza bine si nu am avut reclamatii de la cei pe care i-am trimis la ei .
Manuel Mihai
Manuel Mihai2 ani în urmă
Greu de găsit dar m-au servit imediat.
Locații recomandate