/Covasna/Serviciu de instalare electrica

NextGen Communications

Strada Gheorghe Doja 31, Târgu Secuiesc 525400, România

NextGen Communications
Serviciu de instalare electrica
2.5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X4WJ+R8 Târgu Secuiesc, România
+40 367 564 400
next-gen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sanda Mateiu
Sanda Mateiu2 ani în urmă
Experienta mea cu NextGen Comunicații este una destul de neplăcută. La rezilierea contractului cu ei am întâmpinat multe neplăceri:dezinformare,amânare a timpului pentru a câștiga ei timp pentru a emite facturi neîntemeiate pentru-că nu s-a beneficiat de serviciile lor,calitate proasta a serviciilor.
Tache Iftimi
Tache Iftimi2 ani în urmă
Am rezolvat problema destul de repede.
Edit Nagy
Edit Nagy2 ani în urmă
(Tradus de Google) Este foarte rău de ce plătim dacă sunt atât de iresponsabili, promit totul la început, am rămas cu salariul, în ce fel de lume trăim, sper să se îmbunătățească cât mai curând, altfel de ce!

(Original)
Nagyon rossz megis miert fizetunk ha ilyen felelotlenek,mindent igernek aztan eleinte,maradtunk a fizetéssel,milyen vilagot élünk,remélem minnel hamarabb rendbe jon ,másképp minek van!
Tatiana Ciubotariu
Tatiana Ciubotariu4 ani în urmă
Profesionalismul la Nextgen. De 24 de ore așteptăm conexiunea la Ctv și internet în zona Tg-sec și satele aparținătoare.
Preoteasa Robert
Preoteasa Robert6 ani în urmă
servicii de calitate
Liviu jercan
Liviu jercan7 ani în urmă
Personal calificat, servicii super ok(deocamdata).
István Szakács-Simon
István Szakács-Simon2 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte rău și în zilele noastre nu există adesea internet, nu ies după 15:00 să facă ceva pentru că schimbul a expirat deja și, desigur, site-ul web spune 18:00, dar la 13:40 nici nu vin aici ...

(Original)
Nagyon rosszul és mostanában gyakran nincs internet méghozzá nem jönnek ki 15:00 után, hogy csináljanak valamit mert már lejárt a műszak, s persze a weboldalon 18:00 van feltüntetve de 13:40 kor erre felé sem jönnek...
XomoXX
XomoXX2 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu este prima dată când nu există nicio rețea în weekend .... scriu de pe un telefon mobil de 4 ore acum nu există nicio rețea, dar nu există răspunsuri. Se comportă înșelător .... Nu pot să-l recomand nimănui!

(Original)
Nem az első hogy hétvégén nincs net.... most is mobilnétól írok már 4 órája nincs net de nem válaszoknak. Lekezelően viselkednek.... senkinek sem tudom ajánlani!
Locații recomandate