/Constanta/Serviciu de instalare electrica

Euro Auto Service

Bulevardul Aurel Vlaicu nr 181 C, Constanța 900330, România

Euro Auto Service
Serviciu de instalare electrica
4.4
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HPW+H5 Constanța, România
+40 729 440 127
euroautoservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan mantu
Ioan mantu2 ani în urmă
Relativ satisfăcător, vis a vis de profesionalismul angajaților . Merg cu mașina în garanție la prima revizie , și mă trezesc cu un băiețaș , fără experiență. care se pune să îmi strice mai rău , ce aveam nou , pus de fabrică , adică , instalație AGR , in sensul că , după spusele angajatului , AIA AU PUS INSTALAȚIA DIN FABRICĂ , DEFECTĂ ȘI CU SCĂPĂRI , PIERDERI . TOTAL NEPROFESIONALISM !!!!!!!!!!!!!! Cel mai mult 2 Stele . RUSINE !!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Logofat Marian
Logofat Marian3 ani în urmă
Am avut o bataie in timpul franarii, unde mi-a fost prezentat un test de franare si de ovalitate a discurilor, inainte si dupa, am efectuat si revizia auto si Inspectia Tehnica Periodica. Foarte profesionisti. Recomand.
Stai asa
Stai asa2 ani în urmă
nu recomand au stricat in loc sa repare
Catalin shack
Catalin shack2 ani în urmă
Nota 4.... programare unghi de fuga la ora 3 intru pe banc la 5 .... fugărit in 15 minute, masina trage dreapta, ma întorc mai stau o ora intru iar pe banc dupa alte 20 de minute masina trage stânga ... nici nu stiu daca sa ma mai complic la ei .... 180 dati de pomana
La a lua banii sunt buni la lucrări de finețe foarte slabi ... cantitate nu calitate .
Gabriel Stanciuc
Gabriel Stanciuc2 ani în urmă
Un service foarte bun cu o recepționera de nota 1000+ de la primul apel și chiar la ceva timp după ce mi am luat mașina de acolo. Am ajuns în Constanța cu turbina moarta și chiar nu știam ce sa fac pentru ca în 30 de minute se închideau cam toate servisurile auto asa ca am sunat repede și cei de acolo au fost dispuși sa ma aștepte sa ajung și sa facă o verificare. După ce am lăsat mașina la ei mi au făcut un preț (decent) și spre surpriza mea doamna mi a chemat și un taxiu (va mulțumesc mult încă odată) iar la o saptamana după m au anunțat ca mașina e gata și asa cum ma așteptăm rupe asfalt ul. Va mulțumesc mult!!!
PorumbGeorge George
PorumbGeorge George2 ani în urmă
Nu exista transparenta la cumpararea pieselor, (nu se arata factura cand piesele sosesc pentru a verifica pretul, se baga la facutra lor finala) si pretul peselor comandate prin ei este dublu fata de la alte firme. Ex. bujii schimbate la ei 1 bucata 70 lei cu TVA si pe autokarma aceeasi piesa 35 lei. Si foarte scump in general la manopera si verificari.
Dan Radulescu
Dan Radulescu2 ani în urmă
Am avut de facut o verificare pe tester. Baiatul( nu-i retin numele) care a lucrat este competent, deosebit, chiar m-a impresionat. A rezolvat rapid problema atat pe benzina cat si pe gaz. La costuri minime. Multumiri. Recomand cu caldura.
Remus Letcanu
Remus Letcanu2 ani în urmă
Oameni profesionisti, de incredere, rapizi, lucreaza curat, raport calitate/pret bun , voi mai reveni la ei in cazul in care voi avea probleme cu masina(sa speram bineinteles ca nu va fi cazul prea curand).
Recomand!
Un inconvenient ar fi drumul neasfaltat pana la acestia!
Locații recomandate