/Caras severin/Serviciu de instalare electrica

Electro-Instalatii

Electro-Instalatii
Serviciu de instalare electrica
5
9 recenzii
8 comentarii
+40 701 299 033
electro-instalatii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Matei
Matei2 ani în urmă
O colaborare foarte buna.
Flavius mihai
Flavius mihai2 ani în urmă
O experienta extraordinara cum foarte rar intalnesti in Romania. Personal tehnic profesionist si amabilitate in a discuta si a raspunde oricarei intrebari iti trece prin cap. Am comandat un tablou electric Hager Volta echipat cu sigurante ABB. Configurarea a fost facuta on line intr-un mod extrem de relaxant cu cei din echipa Electro Instalatii, analizand fiecare consumator si primind explicatii pentru fiecare alegere in parte. Tabloul l-am primit prin curier, insotit de toate informatiile necesare si documentele aferente, inclusiv protocolul de verificare si corespondenta fiecarei sigurante cu circuitul aferent, astfel incat electricianului care a realizat instalatia electrica acasa nu-i ramane altceva de facut decat sa conecteze conductorii in tablou. Atentia la detalii arata profesionalism si pasiune in munca pe care o fac cei de la Electro Instalatii. Bravo!!!
M. L. (Winner)
M. L. (Winner)2 ani în urmă
Persoana de contact de nota 20. Chiar daca nu te pricepi in domeniu incearca sa explice si sa-ti ofere cele mai bune informatii! Recomand!
Ovidiu roman
Ovidiu roman2 ani în urmă
Multumesc Electro-Instalatii.Promtitudine si ajutor.Mie mi-au oferit un mare ajutor si ca sfaturi si ca ateriale care nu se prea gasesc la noi.Keep going
AElectroB AB
AElectroB AB2 ani în urmă
Competenti si seriosi .

Nimic mai mult.
Electric Team Mirela
Electric Team Mirela2 ani în urmă
Lucian Alex
Lucian Alex2 ani în urmă
Sacalul
Sacalul2 ani în urmă
Locații recomandate