/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Service Tester auto-Electrician Auto

DIAGNOZA AUTO/ ELECTRICIAN AUTO, Mecanic auto, București 031863, România

Service Tester auto-Electrician Auto
Serviciu de instalare electrica
4.3
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47J+FF București, România
+40 724 780 607
mecanicautoladomiciliu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–21
Marți: 6–21
Mirecuri: 6–21
Joi: 6–21
Vineri: 6–21
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 7–20
Scrie o recenzie
Alexandru Tudor
Alexandru Tudor2 ani în urmă
Am fost extrem de mulțumit. Am discutat la telefon problema pe care o aveam și totul a fost foarte rapid. Servicii bune, preturi decente. Recomand cu încredere. Un om de nota 20.
Tordai Mihaly
Tordai Mihaly2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc. Persoana cu care am vorbit a fost aroganta si agresiva la telefon. Preturile absurd de mari. Problema mea a fost rezolvata printr-un simplu sfat prin telefon sunand la un alt specialist electric. Omul nici nu pare ca se pricepe.. Sugerez sa sunati la orice alt electrician din Bucuresti.

Update: Omul m-a sunat ca sa ma injure la telefon pentru ca i-am lasat review. Cu ceva injuraturi expirate ce se dau pe la el pe la tara de unde vine. Amenintandu-ma si spunandu-mi ca o sa apara numarul meu pe matrimoniale. Astia-s oamenii cu care se face business in Romania, inculti si agresivi, ofticosi si incompetenti.
Trinley O
Trinley O2 ani în urmă
Nu va recomand decât dacă va grăbiți foarte tare. Altfel veți plăti cel puțin 200 de lei peste cât ați fi platit pentru piese, transport autovehicul pe platforma și manopera într-un service auto serios. De chitanță și factura nici să nu îndrăzniți sa pomeniți că Omu devine violent verbal.
Cartus Mircea
Cartus Mircea2 ani în urmă
Domnul a fost profesionist, mi-a rezolvat problema imediat dupa diagnoza. Ceea ce in alte service-uri arata ca o problema de baterie sau de computer de board si a trebuit sa platesc pentru 2 baterii si 1 reset de computer de board, acest domn mi-a explicat imediat ca problema era de la electromotor si totul a decurs foarte bine. Nu am mai avut alte probleme de atunci. Multumesc!
Alina Cutlac
Alina Cutlac2 ani în urmă
NU RECOMAND! În loc de tester a folosit aparat de măsurat curentul electric. Masina avea o problema la senzorul de volanta, iar mecanicul a spus ca nu are nimic și este în parametrii. A dat cu un spray de pornire și am plătit 250 de lei. La tel mi s a spus ca 200 va costa toată treaba! Cand ești la ananghie, suna la platforma, nu la service la domiciliu ca nu știi peste ce meseriaș dai!
Trandafirul Galben
Trandafirul Galben2 ani în urmă
Am sunat joi, ca aveam o problema electrica de consumator ascuns (o masurare de curenti paraziti pe circuitul electric auto care ar fi durat aprox. 15-30 minute) ...si mi-au zis sa revin marti cu un telefon. Am rezolvat problema a doua zi vineri, in alta parte. Probabil oamenii de aici sunt prea ocupati cu alte lucrari.
Elena Chiru
Elena Chiru2 ani în urmă
Am apelat la serviciile domnului ion după îndelungi căutări, timp și nervi pierduți cu alți așa ziși "mecanici". Mi-a răspuns la telefon cu calm și respect, i-am explicat care era problema (nu mai pornea) și ce încercasem eu până atunci și mi-a zis că o să poate ajunge imediat ce își termină treaba la mașina la care lucra în momentul respectiv, dându-mi un timp de așteptare foarte scurt. Am fost foarte mirat când am văzut că au ajuns la mine la mai puțin de o oră după ce vorbisem la telefon, în condițiile în care cu toți ceilalți mecanici cu care vorbisem nu reușisem să stabilesc să vină în aceiași zi sau nici măcar nu voiau să audă. Odată ajunși la mine la poartă, Ion și colegul său, am văzut că aveau mașina dotată cu tot ce este nevoie pentru a-și desfășura activitatea. Au făcut rapid o diagnoză și au constatat că problema ar fi din cauza unui senzor. S-au ocupat ei în totalitate de comanda acelui senzor și s-au întors pentru montare la nici 2 ore distanță. După montarea acelui senzor au constatat că este nevoie să mai schimbe câteva chestii și s-au ocupat rapid și cu profesionalism de acele aspecte, având tot ce le trebuie în mașina lor. Prețul a fost super ok pentru toată munca depusă, iar eu am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de către ei. Pentru acești oameni 5 stele este prea puțin. Îi recomand cu toată încrederea!
Anne marie
Anne marie2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile pe care le ofera. Mi-a identificat cu rapiditate problema tehnica si a schimbat setul de bujii intr-un timp scurt. Masina a pornit la sfert de cheie dupa inlocuirea acestora.
Am ramas placut impresionat datorita modului eficient in care lucreaza, detine tot echipamentul profesional necesar si explica procesul mecanic si cauzele defectiunii, chiar si pe intelesul celor care nu au experienta in domeniu.
Din punctul meu de vedere preturile au fost mai mult decat accesibile, iar recomandarile pozitive ii fac intr-adevar cinste pentru serviciile oferite. Recomand cu incredere!
Locații recomandate