/Brasov/Serviciu de instalare electrica

Romstal

Calea București 103, Brașov 500299, România

Romstal
Serviciu de instalare electrica
3.2
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJMP+6J Brașov, România
+40 372 123 117
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian lupu
Adrian lupu2 ani în urmă
Citeam din magazin pentru ca stăteam de o ora și nu rezolvasem nimic, recenziile clienților și răspunsurile celor de la Romstal postate cu luni in urma. Nu au luat nicio măsura in privința personalului. Putini și degeaba. Am stat o ora in magazin și nu am rezolvat nimic. Ba au caloriferul ala ba nu îl au. Ma duc la colega sa caut alt calorifer Mai stau 20 de minute ca era altcineva in fata. Ma plimbam de colo colo!!!! O mizerie!!! Nu recomand sub nicio forma!!!!!!
Valentin Anton
Valentin Anton2 ani în urmă
Am stat sa aștept la telefon 1 ora și când au răspuns au pus telefonul lângă deoarece auzeam tot ce se întâmpla acolo.
Lipsa de respect cu personal neadecvat
Raul Cosmin Sava
Raul Cosmin Sava2 ani în urmă
Comercializeaza produse folosite si le vand ca fiind noi.
Cand suni sa ceri explicatii, nu mai raspund la telefon.
NICI MACAR 1 STEA NU MERITATI.
Florin Iancu
Florin Iancu2 ani în urmă
Nu te baga nimeni în seama te trimit de la un coleg la altul apoi dispar cred ca nu au nici o legătură angajații cu meseria asta ce sa zic cofetari
Marius balasescu
Marius balasescu2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma Romstal ! Am comandat online o oglinda .Am primit oglinda ..de trei ori , de fiecare data era sparta .Nu mai faceti oferte on line daca nu sunteti in stare sa furnizati.Sunteti praf si ..cioburi !
Mini Technikus
Mini Technikus2 ani în urmă
Praf si pulbere aceasta companie....Am sunat la numarul de contact de 3 ori: de fiecare data am stat minim 5-7 minute pana a raspuns cineva; salutul nu exista in manualul dansilor, mi s-a vorbit ca unui boschetar, lipsa de tact si respect pentru cei 2 "domni" cu care am discutat, informatii inexacte si incomplete. Desi pe site screi la fiecare produs ca livrarea este intre 2-4 zile, duap ce lansezi comanda afli ca este vb de 2-4 zile lucratoare pentru Bucuresti, in restul tarii sunt de fapt minim 6 zile (inca nu am primit comanda). AM fost indrumat sa sun la cei din BV pentru ca marfa a ajuns acolo; supriza, numarul nu este alocat....Dzeu cu mila, noroc ca m-a dus mintea sa pun plata la livrare si nu anticipat. Feriti-va de ei, lasati-i sa falimenteze, mai sunt alte magazine gata sa serveasca mai bine interesele clientilor din RO.
FBI
FBI2 ani în urmă
Cine face ca mine, ca mine sa pateasca! Grija mare la receptionarea coletelor! In conditiile in care a sosit coletul(dupa ce am asteptat mai bine de 4 saptamani!!!), era imposibil sa depistezi o fisura fara sa cureti complet produsul de urmele de scotch si praf! Bineinteles ca sunt "acoperiti" de faptul ca nu s-a verificat coletul la primire. Asta e, teapa tipic romaneasca. Aici cuvantul clientului este zero! Sper doar sa vada lumea si sa inteleaga cu cine au de-a face! Este prima si ultima oara cand cumpar de la Romstal! Pacat!
Edit Feb. 2022 --- am ramas surprins de raspunsul proprietarului, si un moment chiar am crezut ca se va intampla o minune :) . Da de unde, a fost asa, de ochii lumii, ceea ce imi intareste inca o data convingerea (daca mai era nevoie) ca nu merita sa te legi la cap daca nu te doare :)
Cosmin Cosmin.
Cosmin Cosmin.2 ani în urmă
O durere mai mare în posteriori al angajatelor de la etaj, nu am mai văzut. Din 3 angajate una știe să facă comandă și aceasta era la masă. Îmi spun colegele ca în 10 minute vine, astept 20 și nimic. Romstal, unde ați găsit angajații, la rascolesti si câștigi?
Locații recomandate