/Arad/Serviciu de instalare electrica

Service IT Reparatii PC Laptop ARAD - Computer

Strada Bihorului NR. 3 ARAD ✅Efectuăm reparații PC și Laptop și la sediu/domiciliu clientului ! ✅Sunați pentru programare ✅Intervenții rapide Asigurăm Garanție !, 310140, România

Service IT Reparatii PC Laptop ARAD - Computer
Serviciu de instalare electrica
4.8
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58PG+5W Arad, România
+40 749 691 583
reparatii-calculatoare-arad-service-laptop.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
GGMario
GGMario2 ani în urmă
Dacă se putea mai puțin as fi dat 0 stele .
Am sunat deoarece calculatorul meu se blochează , iar dânșii au spus că ei nu se ocupa cu așa ceva ... Jalnic.
Kitti Péter
Kitti Péter2 ani în urmă
Service IT software si hardware profesional in Arad, instalare windows 10 si windows 11 cu licenta, configurare programe soft microsoft office pe laptop si calculator, upgrade componente la PC, placa video si placa de baza cu procesor, montare SSD la notebook, instalare router Wifi configurare wireless si setare imprimanta, reparatie de urgenta la domiciliu la pret decent, recomand
Jurcut Vlad
Jurcut Vlad2 ani în urmă
Am avut probleme cu tastatura laptop-ului. Am sunat la Service IT si domnul care mi-a răspuns a fost prietenos si a avut răbdare cu mine si cu explicațiile mele care nu erau foarte exacte. După ce am stabilit ca vreau sa imi fie schimbată tastatura, a venit fix in acea zi si a luat laptop-ul. După 2 zile mi-a adus laptopul si totul a fost ok. 5 stele!
Razvan Ion
Razvan Ion2 ani în urmă
Am sunat in această dimineață la Service IT deoarece nu îmi pornea Windowsul pe laptop domnul de la Service IT mi-a spus să vin cu laptopul in aceași zi in care am sunat că poate să îl repare problema. Problema fiind ssd ,din punctul meu de vedere este un servis de nota 100.
Flavius Rosca
Flavius Rosca2 ani în urmă
Am dus un laptop Asus de gaming, problema fiind unul din ventilatoare scotea un sunet ciudat imediat ce deschideam un program care necesita ceva mai multe resurse.
Mi-au spus ca este posibil sa fie nevoie doar de o curatare, daca dupa curatare va continua sa scoata sunetul acela, va trebui sa fie schimbat ventilatorul.
In aceiasi zi m-au sunat ca este gata si pot sa merg sa il ridic, mentionand ca nu mai scoate niciun sunet si a fost nevoie doar de o curatare si de schimbarea pastei (o mentiune spusa de acestia a fost ca trebuie schimbata pasta odata la 8 luni daca este folosit la gaming de exemplu.

Pe scurt, servicii profesionale, rapide si calitative !
Recomand, rapid si preturi ~ rezonabile !
Alex-Dominic Brancu
Alex-Dominic Brancu2 ani în urmă
Am sunat seara la ora 18,iar domnul a foarte amabil și serios,iar pana la ora 21,in aceeasi zi,laptopul meu a fost reparat.Lucrare de calitate,seriozitate si pret bun.
Pityu Hutai
Pityu Hutai2 ani în urmă
Experienta placuta. Am apelat la serviciile de reparatii pc si laptop de mai multe ori, de fiecare data s-a rezolvat promt si nu am avut probleme ulterioare. O singura data a existat o mica problema datorata unei neintelegeri, dar a fost rezolvata cu profesionalism.
Recomand.
Adrian Milosav
Adrian Milosav2 ani în urmă
Mi-am reparat calculatorul si laptopul la acest service , dupa diagnosticare defecte, au sunat sa-mi transmita pretul si componentele sticate, tehnicianul IT a inlocuit hard disk-ul cu un HDD nou de tip SSD, curatare plus instalare windows, au fost ambele reparate rapid si profesional pentru ca aveam nevoie de ele cat mai urgent, o sa revin aici pentru ori ce problema la computer!
Locații recomandate