/Sibiu/Servicii funerare

AMURGUL

Strada Ștefan cel Mare Nr 87, Sibiu 550316, România

AMURGUL
Servicii funerare
5
28 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q5QC+W2 Sibiu, România
+40 745 239 188
sc-amurgul-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florea Catalin125 zile în urmă
Totul a fost impecabil. Dl Florin extrem de comunicativ și plin de bun simț. Profesioniști din toate punctele de vedere.Punctuali, serioși, exact ce ai nevoie in astfel de situații. Va recomand cu toată încrederea!
Daniela Vecerdea
Daniela Vecerdea2 ani în urmă
Promptitudine, servicii de calitate, amabilitate și profesionalism. Recomand cu încredere această firmă de pompe funebre!
Stan Tiberiu
Stan Tiberiu2 ani în urmă
În momente grele din viața ai nevoie de un ajutor, nu am decat cuvinte de laudă la adresa acestei firme. Profesionalism, respect fata de familia indurerată, ajutor și întelegere. Vă mulțumesc.
Vida Stefan
Vida Stefan2 ani în urmă
Amabilitate si profesionalism! Servicii de nota 10, înțelegere si îndrumare in tot ce a fost nevoie. Vă multumim!
Sorin Ienciu
Sorin Ienciu2 ani în urmă
In viață nimic nu este întâmplător .Se spune ca ce semeni aia culegem. Am avut o experienta de exceptie in colaborarea cu aceasta firma din Sibiu. Fac aprecierea atat prin comparatie cu servicii similare de care am beneficiat in urma cu cativa ani, cat si in raport cu asteptarile pe care le-am avut citind recenziile. Confirm ferm ca acestea sunt corecte. Apreciez profesionalismul, empatia, flexibilitatea de adaptare a ofertei la toate solicitarile care nu au fost putine si uneori poate mai putin obisnuite. Am dorit servicii impecabile si am obtinut prompt raspunsul la toate cererile. Prin prezenta d-lui Florin, de la preluarea apelului pentru servicii funerare, pana la finalizarea ceremonialului, am avut garantata respectarea protocolului si chiar preintampinarea unor probleme care sunt, de regula, inerente in aceste situatii de emotie maxima. Calitatea excelenta a serviciilor a fost remarcata si apreciata si de participantii la tristul eveniment din familia mea. Recomand cu sinceritate aceasta firma si sper sa se mentina la standardele actuale sau chiar sa le depaseasca dacă mai e loc dar totul a fost la superlativ.
Cuvintele sunt de prisos.
Complimente pentru tot profesionalismul și toate calitățile minunate Dumnezeu sa va binecuvinteze 🙏.
Furdui Andreea
Furdui Andreea2 ani în urmă
Cand sunt cele mai grele momente in viata precum moartea unui parinte si dai peste oameni buni si cumsecade iti face acele zile mai linistitoare pentru a-ti trai doliul si a nu irosi timpul cu pregatiri. Am apelat la acesta firma prin recomandare si am fost placut surprinsi de seriozitatea, omenia si bunavointa de care au dat dovada. O firma informata, serioasa si prietenoasa. Recomand!
Monica Man
Monica Man2 ani în urmă
Mulțumim din suflet pentru serviciile impecabile! Sunteți cu adevărat profesioniști, dar mai ales OAMENI. Ați fost alături de noi in aceste zile triste atât cu fapta, cât și cu vorbele mângâietoare, balsam pentru sufletele noastre. Ne-a impresionat promptitudinea, implicarea și ținuta vestimentară, dovada de respect adusă noua.
Recomandam călduros aceasta firma, un adevărat prieten in momente grele!
Valentin
Valentin2 ani în urmă
O firmă profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Oameni de calitate, cu o ținută vestimentară adecvată ( costum, cravată și cămașa) , serioși și atenți la toate detaliile. Vă mulțumim pentru serviciile prestate și felicitări pentru profesionalism !
Vă recomandăm cu căldură !!!
Florin raduca
Florin raduca2 ani în urmă
ESTE CEA MAI BUNA FIRMA DE POMPE FUNEBRE OFERA SERVICI COMPLECTE DE NOTA 10 AM RAMAS UIMIT FOARTE SERIOSI SI PROMTI FELICITĂRI SI ȚINEȚI-O TOT ASA VA RECOMAND TUTUROR
Locații recomandate