/Satu mare/Servicii funerare

Kirilă Funerar - Repatriere Decedati

Piața Eroilor Revoluției 4, Satu Mare 440321, România

Kirilă Funerar - Repatriere Decedati
Servicii funerare
5
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVXF+F8 Satu Mare, România
+40 740 177 110
kirilafunerar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Vlad Anastasoaei
Vlad Anastasoaei2 ani în urmă
Socrul meu a decedat in Germania pe 01.12.2021 la 08:35 ora locală, am fost anunțat imediat de deces și am apelat la Kirila Funerar pentru repatrierea cadavrului. Dupa ce le-am trimis toate actele necesare și ei le-au tradus, in 16 ore mașina funerara a fost in Germania preluând cadavrul și rezolvând cu toată documentația necesară. Dupa încă 23 de ore socrul meu a ajuns acasă, la Iasi fără nici o problema.
Am avut cu cine sa colaborez, am avut un ajutor enorm din partea staffului Kirilia Funerar, sunt foarte amabili, foarte serioși si pot spune ca au servicii ieftine deoarece firmele funerare din orașul nostru ( Iasi ) erau mai scumpe cu 15% si nici nu puteau rezolva cu toate actele.
Recomand oricui Kirila Funerar când trece prin momente grele, sunt foarte serioși, punctuali si chiar ai cu cine vorbi !

Kirila Funerar, va mulțumesc pentru tot profesionalismul de care a-ți dat dovada!
Mariana Stefan
Mariana Stefan2 ani în urmă
Firma serioasa cu servicii exceptionale. Oameni profesionisti. Ofera toate informatiile de care aveti nevoie.Recomand cu incredere.
Leventoctavian
Leventoctavian2 ani în urmă
Colaborarea cu aceasta companie a funcționat așa cum nu m-as fi așteptat vreodată. Avand in vedere faptul ca atunci când colaborezi cu o astfel de firma ești greu încercat de viața și faci greșeli involuntare, cei implicați in repatriere au dat dovada de o empatie extraordinara și au reușit sa treacă peste toate inconvenientele pentru a finaliza procedura. Nu au fost costuri ascunse, iar comunicarea a fost una foarte buna. Recomand cu plăcere!!
Aurora Ionescu
Aurora Ionescu2 ani în urmă
Profesionalism la superlativ.Rapizi,de încredere ,corecti si înțelegători.O placere sa lucrezi cu oameni ca ei...de astfel de oameni are nevoie România sa putem întra și noi in rand cu lumea.Bravo băieți.
Dan Ofelia
Dan Ofelia2 ani în urmă
Respect pentru firma Kirilă Funerar, la care am apelat zilele trecute. Au dat dovadă de profesionalism, promptitudine și multă răbdare în tot ceea ce au făcut pentru familia noastră în aceste momente de grea încercare. Mulțumesc din suflet pentru tot!Recomand cu încredere firma Kirilă Funerar!
Simona Torok
Simona Torok2 ani în urmă
Am apelat la serviciile dumnealor pentru repatrierea tatalui meu, din Marea Britanie. Au fost extraordinar de prompti si amabili de la primul contact. Mi-au raspuns pertinent si extrem de informativ tuturor intrebarilor pe care le-am avut pe durata procesului de repatriere si au fost extrem de profesionisti si empatici. Ii recomand cu mare drag tuturor celor care au nevoie de sprijin in asemenea momente dificile.
Cristina EC
Cristina EC2 ani în urmă
Ajutorul de care am avut atata nevoie, s-au ocupat de tot pana la ultimul amanunt. Multumesc mult si pe aceasta cale. Recomand serviciile dansilor, au dat dovada de foarte mult profesionalism.
Maria Grad
Maria Grad2 ani în urmă
O echipă extraordinara, exact ceea ce ai nevoie in asemenea situații dificile! Nu am întâmpinat absolut nicio dificultate, iar la nivel de comunicare sunt exceptionali!
Recomand cu încredere!
Locații recomandate