/Prahova/Servicii funerare

La Marin

Bulevardul Carol I 87A, Câmpina 105600, România

La Marin
Servicii funerare
3.7
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PJM+R5 Câmpina, România
+40 729 308 573
serviciifunerarelamarin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Fasui CONSTANTIN CLAUDIU
Fasui CONSTANTIN CLAUDIU2 ani în urmă
Servicii funerare ireprosabile!
Recomand!
Delia Ispas
Delia Ispas2 ani în urmă
Laurentiu Gheorghe
Laurentiu Gheorghe2 ani în urmă
Am avut o persoana decedata in Bucuresti care trebuia inmormantata in Campina. Evident am contactat pentru transport serviciile unei firme din Bucuresti si tot evident mortul a fost transportat in cosciug ca nu era sa il aducem in sac.
Aveam insa nevoie si de serviciile unei firme locale din Campina pentru diverse altele: pachete, dus mortul la groapa, prosoape etc.
La recomandare am contactat telefonic reprezentantul firmei La Marin. In momentul in care sotia mea a descris pe scurt ce anume dorim de la ei au devenit complet dezinteresati deoarece erau prea putine. Practic nu ii interesa deoarece aveam deja sicriul achizitionat.
Una peste alta am apelat la serviciile unei firme concurente care s-a comportat exemplar si nu a fost deranjata de valoarea mica a contractului ( care a propos nu a fost chiar asa mica).
In concluzie nu ii deranjati pe cei de la firma La Marin cu chestii mici, ei au ambitii mari si ne se incurca cu nimicuri.
Mihnea Dogaru
Mihnea Dogaru2 ani în urmă
Promptitudine și seriozitate. Calitate excepțională ! Recomand cu încredere!
Gabriel Stan
Gabriel Stan2 ani în urmă
Madalyna Ioana
Madalyna Ioana2 ani în urmă
Bătaie de joc..cică "cele mai bune servicii funerare din Câmpina", am apelat la serviciile lor și pur și simplu sau purtat că niște animale, unchiul meu a fost aruncat ca pe o cârpă și când ni l.au adus deja începea să intre în putrefacție sa nu mai spun ce "bine" la îmbălsămat.Sa știți că dacă l-ați văzut mai închis la culoare și slab asta nu înseamnă ca fost a nimănui. Ce am simțit noi in halul cum l-ați pregătit ,de aceași soarta sa aveți și voi parte .
Balasa Daniel
Balasa Daniel4 ani în urmă
Preturi ok...servicii bune Multumesc!
Cristina Carsti
Cristina Carsti5 ani în urmă
Serviciile de catering lasa de dorit. Pentru un meniu cu doua feluri de mancare se cere 35 de lei, servirea 1000 de lei care nu a existat la discutia initiala, dar exista pe factura finala. Preturi f. mari pentru ca portiile sunt pur decorative: portia de. sarmalele - extramici, o limgura de varza, o lingura de mamaliga,un sfert de ardei iute, portia de pilaf- o lingura de pilaf cu un rest de carne de pui. La acestea se adauga cafea, un sfert de pahar . Nu exagerez! Pentru 35 de lei meniul cu doua feluri de mancare a plecat lumea flamanda de la pomana si ne-am facut de ras. In plus s-a platit un numar de portii, iar portiile ramase si platite desigur au fost luate de firma aceasta foarte repede ca sa nu ne dam seama ce fac......Hotie pe fata, nu va lasati pacaliti macar voi ca noi ne-am pacalit. Sunt si alte firme care pot furniza mancarea.....O sa ma adresez protectiei consumatorului.
Locații recomandate