/Prahova/Servicii funerare

BUSOLA SERV S.R.L.

Bulevardul Republicii 34, Sinaia 106100, România

BUSOLA SERV S.R.L.
Servicii funerare
3.7
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
8HR2+J3 Sinaia, România
+40 726 793 577
agentiefunerara.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Daniela Soreanu
Daniela Soreanu2 ani în urmă
Calitatea serviciilor face diferenta ! Recomand!
Ionela Alexandra Pavaloiu
Ionela Alexandra Pavaloiu2 ani în urmă
Servicii de calitate, promtitudine și profesionalism!
Gabriel Petcu
Gabriel Petcu4 ani în urmă
Servicii de calitate, prompte!
MrFlo
MrFlo5 ani în urmă
Nu serveste Predeleni....
Serban Ionut
Serban Ionut6 ani în urmă
Ema Bălan
Ema Bălan2 ani în urmă
Nu recomand contractarea firmei Busola Serv pentru nefericitele evenimente.
Firma nu are personal calificat, personalul existent necunoscand obiceiurile si traditiile in cazul persoanelor decedate. La cimitir, inainte de inchiderea sicriului, “respectul” se pune peste decedat apoi se inchide sicriul. Personalul firmei a vrut sa puna capacul direct. Mai mult decat atat, la plecarea de la biserica, coroanele trebuiau puse pe masina mortuara, insa cei de la firma au pus sicriul in masina si au aruncat pur si simplu coroanele peste, dovada ca acestia nu respecta memoria decedatului si familia acestuia.
In ziua in care am contractat firma, telefonic ni s-a oferit un pachet, care printre altele includea, bineinteles, spalarea, imbracarea si imbalsamarea. Spalarea si imbracarea au fost realizate de familie, urmand ca imbalsamarea sa fie facuta de firma contractata. L-au depus dimineata la capela, urmand ca in cursul zilei sa fie facuta imbalsamarea. Dupa lungi rugaminti si telefoane, firma a reusit sa ajunga in jurul orei 19:30, dupa ce a avut loc o prima slujba in capela. “Sotul” asa cum a fost numit de catre persoana de contact de la firma cu care am tinut legatura, ne-a anuntat ca aceasta procedura dureaza in jur de jumatate de ora sau o ora. Dupa mai bine de 2 ore, i-am contactat telefonic, iar acest domn mi-a raspuns pe un ton iritat si agresiv: “Doamna, vreti sa vi-l fac calumea?”. Dupa alte 30 de minute, au ajuns la capela, l-au asezat inapoi si ne-au chemat inauntru, intrebandu-ne “Eh, acum va place cum arata?”. Persoanele din capela i-au reprosat ca aceasta procedura trebuia facuta dimineata, nu cand sunt persoane la priveghi, iar respectivul angajat/collaborator al firmei a inceput sa certe toate persoanele din capela, pe un ton agresiv.
A doua zi, persoana de contact de la frima a venit sa discute ultimele detalii la capela, pretinzand ca cei care au ridicat sicriul pentru procedura de imbalsamare sunt doar niste colaboratori de la alta firma, chiar daca cu o zi inainte, telefonic, a fost denumit “sotul”. Serviciile sunt de slaba calitate, in biserica lasand, prosoapele, batistele, etc, acestia pretinzand ca le vor aranja, iar cand a inceput slujba erau tot acolo unde le-au lasat.
In concluzie, nu recomandam experienta cu aceasta firma: lipsa de personal calificat, slaba calitate a serviciilor, nerespectarea memoriei persoanei decedate si a familiei acestuia.
Locații recomandate