/Olt/Servicii funerare

Marmur-Art

Strada Crișan nr.31A, Slatina 230034, România

Marmur-Art
Servicii funerare
3.8
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9PH+25 Slatina, România
+40 249 438 070
marmurart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costi Cioboata
Costi Cioboata2 ani în urmă
Dezastru. Ia comanda in graba.ba uita ca nu a pus finisarea.si cand ridici comanda este gresita.
Anaisse
Anaisse4 ani în urmă
Servicii extrem de slabe, personal necalificat, produse de slaba calitate.
Patronul este o persoana pe care cu greu as putea-o defini fara sa jignesc, orice reclamatie se loveste de telefoane inchise.
Forma de comunicare se rezuma la injuraturi si in cazul fericit la tacere fara o solutie concreta.
Prima data au livrat alte produse decat cele comandate, oricum zgariate si ciobite. A 2-a oara le-au livrate sparte, ciobite, zgariate si cu defecte majore.
Cand am anuntat telefonic, mi s-au adresat cuvinte extrem de jignitoare si mi s-a inchis telefonul.
Nu recomand si mi-as dori ca astfel de patroni si firme sa nu mai existe pe piata din Romania.
Rusine Marmurart!!!
Ionel Albu
Ionel Albu4 ani în urmă
Este o firma care vinde marmura de calitate iar noaptea deranjează oamenii din cartier cu o alarma ,suna alarma si de 8 ori pe noapte,nu pot oamenii si copii sa se odihnească în cartier.oare cînd se va lua măsuri cu această firma pt tulburarea liniștii publice! Rusine pt aceasta firma ,am văzut că și patronul are nepoți si copii ,lor le-ar conveni sa le cînte alarma toata noaptea.sa isi puna sa ii sune pe ei pe telefon alarma cînd îi atacă hotii!
Florin Mormoe
Florin Mormoe5 ani în urmă
Aveti grija când cumpărați de la acești indivizi!!Eu sunt un client păcălit chiar de către PATRON, dupa ce am achiziționat 55 Mp de granit în valoare de 9700 ron si cand mi l-au livrat acasă am observat ca prezinta imperfecțiuni si pete de rugină care au fost imposibil de curățat. Am luat legătura cu ei (numarul de contact fiind chiar al patronului)i am explicat ce s-a intamplat,stia ca placile de granit sunt patate din cauza conditiilor de depozitare....,
iar după ce m-a jignit si ma amenințat că il stresez cu telefoanele mi-a zis ca nu poate sa ma ajute cu nimic.NU AM PRIMIT BON FISCAL SI NICI FACTURA!!
Mihaela marinescu
Mihaela marinescu6 ani în urmă
Deși se afla la Slatina au un show-room și o fabrica mai mari decât multe din București.Au stocuri mari și variate și prețuri foarte bune comparativ cu Bucureștiul.Recomand cu încredere!
KING OF UNIVERSE
KING OF UNIVERSE7 ani în urmă
Gheorghe MARMUR _ART,produce și comercializează plăci și produse din marmură albă și granit de cea mai bună calitate dar există și o latură întunecată a firmei datorită faptului că folosește forță de muncă la "negru"și de multe ori nu îi plătește,practic patronul a înțeles că dacă vinde marmură"neagră"și angajații trebuie să îi țină la negru.
Ioan Simonca
Ioan Simonca2 ani în urmă
Eu am comandat o scara, în privința materialului nu am foarte multe obiecții, dar în cea ce privește debitarea lasă mult de dorit. Aș adauga și fotografii dacă sar putea ca să demonstrez.
Ygffg Gihcft
Ygffg Gihcft2 ani în urmă
O firmă serioasă care respectă comenzile clienților , sunt facute cu precizie de ceas elvețian si atentie la detalii.
Locații recomandate