/Neamt/Servicii funerare

UKA POMPE FUNEBRE

Bulevardul 9 Mai 21, Piatra Neamț 610127, România

UKA POMPE FUNEBRE
Servicii funerare
4.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9G8+25 Piatra Neamț, România
+40 744 585 086
uka-pompe-funebre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Alina Dogeanu
Alina Dogeanu2 ani în urmă
Profesionisti si promti.Chiar daca am avut tot felul de intrebari si nelamuriri ,ne-au explicat tot si au avut rabdare pana la capat.Servicii excelente la preturi mai mult decat decente.
Grotesque G
Grotesque G6 ani în urmă
Foarte bune servicii! Foarte prompți și atenții cu toate aspectele unei situații dureroase. Îi recomandam cu multa încredere. Ținută, organizare, mașina și puncutalitate la superlative. George Caia
Fanel Caia
Fanel Caia6 ani în urmă
Profesionalism maxim calitate a serviciilor ireprosabila sprijin pentru familia greu incercata
Mihai florin Istrate
Mihai florin Istrate6 ani în urmă
Promptitudine,profesionalism,si seriozitate......
Nistor Angela
Nistor Angela2 ani în urmă
O firma serioasa cu angajati punctuali si servitori. Dl Stelian sau Stefan nu mai retin, a avut rabdarea de a-mi raspunde la toate intrebarile,vreau sa il felicit pentru prestarea serviciilor și pentru ținută!Pachetele si produsele de calitate . Multumesc din suflet pentru serviciile acordate, va recomand si va voi recomanda !
Robert Pearl32
Robert Pearl322 ani în urmă
Bună ziua va salut cu respect!
Numele meu este Robert.
Am plăcerea de a va recomanda firma UKA deoarece este o firma de incredere. De curând mama mea a murit in United Kingdom si am vrut sa o ducem in România.
D-ul Radu a avut nevoie doar de poza de buletin si certificatul de deces al mamei mele ,iar in rest sa ocupat el de tot. Au fost exact ceea ce am avut nevoie într-un moment foarte dificil pentru noi.
Nu mi-au fost ceruti bani înainte,iar serviciile au fost promte.
M-au ajutat si cu praznicul am avut si o ofertă.
Le mulțumesc si șoferilor.
Recomand cu încredere Firma UKa. 11/10.
Ionel Officina Luce
Ionel Officina Luce2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte negativa cu aceasta agentie.Nu sunt deloc pregatiti pentru repatrieri din strainatate.In primul rand nu fac ei in mod direct expatrieri dar se folosesc de alte firme precum "Liviu Funerar Expres" din Radauti pentru aceste servicii internationale. Acesta firma nu cunoaste asa cum sustine ea legislatiile in domeniu pentru tarile in care presteaza servicii. Nu stiu ce tip de documente au nevoie si unde sa se duca. A trebuit sa angajez o alta firma sa se ocupe de documente si de tot ce trebuie pentru a putea repatria sicriul conform legilor aferente.Sincer prin experianta pe care am avut-o cu aceasta firma, nu o recomand, mai ales pentru repatrieri internationale.
Marina Froicu
Marina Froicu2 ani în urmă
Bună ziua. Recomand cu încredere firma UKA. Foarte disponibi și gentili,cum rar mai întâlnești..Merită 10 ⭐.Mulțumim mult încâ o dată..
Locații recomandate