/Ilfov/Servicii funerare

Servicii funerare fundeni - ADYSIM S.R.L

Șoseaua Colentina 373, București, România

Servicii funerare fundeni - ADYSIM S.R.L
Servicii funerare
5
137 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5F3+7G București, România
+40 768 639 219
servicii-funerare-nonstop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ionut l.
Ionut l.2 ani în urmă
recomand cu toata incredere .sper ca intro zi sa pot ajunge si eu la acest nivel .cu tot respectul si multumiri pentru ajutorul care mi-a fost oferit ori de cate ori am avut nevoie in Bucuresti .
DELTAX SRL
DELTAX SRL2 ani în urmă
Societate leader in domeniul funerar! Masini funerare de cel mai inalt standard. Repatrieri decedati din Europa la cele mai avantajoase preturi!
Promptitudine, disponibilitate si profesionalism!
Monica Fornea
Monica Fornea2 ani în urmă
Recomand cu incredere.Am apelat la dânșii pentru imormantarea tatalui meu.Tot ceea ce am stabilit impreuna cu firma,s-a si intamplat.Inmormantarea a fost la 35 de km de București, corpul neînsuflețit a fost depus la biserica din sat la ora 9 iar înmormântarea la ora 12,timp in care masina mortuara (un Mercedes foarte aspectos) a asteptat dupa noi.Am avut aigurata manipularea sicriului din biserica si la cimintir de doi băieți cu mult bun simț si indemanatici.Totul a fost platit cu talonul de pensie.Tot dansi s-au ocupat cu dosarul de ajutor de inmormantare.La cateva zile m-au sunat,mi-au înmânat factura si diferenta de bani ramasi.Ba mai mult mi-au facut o reducere de 500 de lei la sicriu. Va mulțumesc pentru serviciile care au fost la superlativ,seriozitate si amabilitatea personalului.
Elena Vintila
Elena Vintila2 ani în urmă
O firma foarte serioasă,promți cu produse de calitate și corecți.Recomand tuturor care nu au timp si cunostinte in ceea ce priveste o înmormântare cu tot ce este nevoie !Tot respectul din partea mea !
Cosmin Serbanescu
Cosmin Serbanescu2 ani în urmă
Din nefericire am avut “neplăcerea” sa apelez la serviciile Adysim de câteva ori in diferite zone ale țării. Așteptările au fost la înălțimea cerințelor: punctualitate, seriozitate, profesionism. Multumim pentru facilitarea tuturor procedurilor atât de neplăcute in astfel de momente!
Monica Ousor
Monica Ousor2 ani în urmă
Recomand aceasta firma de servicii funerare, pentru promptitudinea de care au dat dovada intr-un moment dificil, pentru mine. Am apreciat calitatea serviciilor si a produselor achizitionate precum disponibilitatea si profesionalismul angajatilor.
Magda Todor
Magda Todor2 ani în urmă
Angajații firmei sunt profesioniști ireprosabili! Am colaborat perfect cu dânșii! Recomand folosirea firmei tuturor persoanelor care vor să se degreveze de problemele neplăcute ale momentelor respective!
Nicoleta Nitu
Nicoleta Nitu2 ani în urmă
Servicii ireprosabile. Persoane responsabile si profesioniste. A fost cea mai buna alegere. Recomand
Locații recomandate