/Ilfov/Servicii funerare

Casa Funerara Aghios

Str. Principală, Clinceni 077060, România

Casa Funerara Aghios
Servicii funerare
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9WJQ+4V Clinceni, România
+40 768 138 138
aghios.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oana Sima
Oana Sima2 ani în urmă
Niște oameni cum rar întâlnești! Un profesionalism desăvârșit, o organizare extrem de atenta și cu grija pentru toate detaliile! M-au impresionat extrem de tare discretia, empatia și rafinamentul echipei de la Casa Aghios. Am simțit ca au fost lângă mine fără sa deranjeze, au pus întrebările care trebuie, când trebuie și s-au ocupat in așa fel de înmormântare încât toate lucrurile au fost pregătite la timp și conform dorințele mele. Serviciile sunt de o calitate ireprosabila, totul este de bun gust. Spiritul in care lucrează este respectul pentru cel decedat și empatia pentru familia care trece prin momente grele. Domnul Pavel este exact genul de persoana pe care ti-l dorești alaturi intr-un astfel de moment sa te ajute. Felicitări pentru ceea ce faceti, va recomand din tot sufletul!
B U
B U2 ani în urmă
Impresionanta calitatea serviciilor si a produselor, precum si a oamenilor cu care am venit in contact. Un nivel la care nu ne asteptam: politete, atentie la detalii, punctualitate, compasiune, delicatete, profesionalism! Va multumim sincer pentru timpul pe care l-am cistigat apelind la firma dvs, am stat linga Mama fara grija pregatirilor, am avut timp cu adevarat pentru noi. De nepretuit! Recomandarea noastra sincera: cind va este greu, oameni buni, sunati la Aghios si nu va vor dezamagi! Fam. Robescu
Luca Ana
Luca Ana2 ani în urmă
Recomand cu drag Casa Funerara Aghios ! Servicii impecabile,comunicare excelenta,o echipă formata din oameni minunați ,sufletiști,empatici cum rar mai întâlnești în vremurile pe care le trăim! Totul a ieșit perfect și a decurs fără sincope! Mulțumesc din suflet Pavel Blaj și întregii echipe !
Irina Ion
Irina Ion2 ani în urmă
O firma cu oameni emapatici, care fac tot ce le sta in putinta ca sa ajute pe cei care apeleaza la serviciile lor! Vi recomand din toata inima! Va ajuta cu birocratia si cu obiceiurile ortodoxe in ceea ce priveste inmormantarea!
Cristina Kehiaian
Cristina Kehiaian2 ani în urmă
M-am gasit intr-o situatie delicata atunci cand sotul mamei mele era singur in Romania si a avut nevoie de o ambulanta,timp in care mama era cu mine in Los Angeles . A trebuit sparta usa apartamentului de politie insotiti de ambulanta (sotul mamei nu se putea ridica din pat la acel moment din cauza starii lui de sanatate ) in speranta ca vor ajunge la timp si sotul mamei v-a fi salvat . Din pacate,chiar si dupa toate manevrele de resuscitare, am fost anuntate telefonic cu condoleantele de rigoare ca a decedat.
Rudele din Romania nu rapundeau la telefon (era 6 dimineata) si politia mi-a sugerat sa apelez la o casa funerara .
Niciodata nu m-am ocupat de asa ceva si habar nu aveam cum se deruleaza toata treaba.
(Bine ca exista Google🙈)
Am cautat rapid pe net, si fara timp de a cauta prea mult am mers pe genul "Crede si nu cerceta."
Prima casa funerara pe care am sunat-o a fost asta. Casa Aghios. Am explicat rapid situatia, mi s-au comunicat costurile si in jumatate de ora au si ajuns la apartament ca sa ridice trupul neinsufletit.

Pavel a fost o binecuvantare pentru familia noastra. Mama a incercat sa ajunga in tara imediat(am cumparat bilet de avion pentru a doua zi). Dar dupa 2 zboruri anulate, atacuri de panica, stres, doliu si durere sufleteasca tot nu a reusit. Am vorbit cu Pavel si i-am explicat situatia, iar el nu a ezitat sa se ofere in a rezolva toate actele necesare incinerarii.

Am comunicat zilnic cu Pavel aproximativ 2 saptamani, am avut multe intrebari si intotdeauna am primit raspuns. Desi era foarte ocupat, nu m-a ignorat niciodata. Ba mai mult, parca numai de noi avea grija. Te face sa te simti singurul client, nu doar inca un client.

Sincer, ma consider foarte norocoasa ca i-am gasit pe ei. Pavel este un om bland, cu rabdare si care prin modul in care iti raspunde intrebarilor (desi unele intrebari sunt banale) iti ofera un comfort emotional de care chiar ai nevoie intr-o situatie de genul . Nici nu vreau sa imi imaginez daca apelam la altcineva si trebuia sa vorbesc cu o persoana sictirita sau strict dupa bani pentru 2 saptamani. 🤦‍♀️

Ma bucur din tot sufletul ca am gasit aceasta Casa Funerara si o recomand din suflet.

Raman vesnic recunoscatoare pentru tot ajutorul acordat in momente grele .

Multumim din suflet, Pavel ! Si sa nu te schimbi niciodata. Ramai acelasi om bun de acum .🙏
Liuba G
Liuba G2 ani în urmă
Mulțumim pentru seriozitatea și profesionalismul de care ați dat dovadă. O echipa foarte atentă la detalii și o firmă care oferă de asemenea servicii de calitate. In momentele mai puțin fericite prin care am trecut eu și familia mea, v-am simțit prezenți și implicați. Recomand cu încredere!
Marius s
Marius s2 ani în urmă
S-au ocupat cu profesionalism desăvârșit foarte rapid si in momente atât de grele au reușit sa ne ușureze o mare parte din griji. Un sincer mulțumesc tuturor din echipa Aghios.
Viorel Parocescu
Viorel Parocescu2 ani în urmă
Servicii ireproșabile. Preturi accesibile pentru absolut oricine. Excelent. Am mai găsit un prieten adevărat.
Locații recomandate