/Iasi/Servicii funerare

Gravat.ro

Strada Smârdan, Iași 700399, România

Gravat.ro
Servicii funerare
4.5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5X+2M Iași, România
+40 723 628 112
gravat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Criss John (IMC)
Criss John (IMC)4 ani în urmă
Am comandat 35 de sticlute marturii pe 12 Martie 2019, data la care am facut si plata integrala in contul societatii. A doua zi am primit simularea grafica, am dat ok-ul si apoi am asteptat. Si am tot asteptat vreo 2 saptamani ( desi pe site scria 5-7 zile), timp in care NIMIC. Dupa 2 saptamani, sun insistent si reusesc sa vb cu un domn ( mult spus) care imi spune ca nu au primit ok-ul meu pe email si mai mult vrea dovada ca l-am dat. Serios?! Dau ( din nou) ok-ul prin email in timpul convorbirii telefnice, ptr ca acesta sa confirme primirea. Dupa inca 7 zile, sun din nou si cu aceeasi scarba in vorba si expresii " vad ca vbiti peste mine!" mi se spune ca vor ajunge la mine in max 3 zile. A ajuns si cutia cu minunatele marturii. 35 de sticle impartite in doua GRAMEZI, infasurate la GRAMADA cu plastic si scotch, peste ele 3 hartii. In alta punguta legata la gura si dopurile. Nu folie de protectie, nu ambalaj corespunzator care sa protejeze, nimic. Cateva deja crapate....Culoarea fontului MARO ( pe fond maro deschis), desi in simulare si cerere comanda era ALB! NU recomand acest site gravat.ro! Un mare stres in plus in organizarea nuntii noastre, cand nu e cazul. Timp, nervi, telefoane si stres mult prea mare. Atitudinea vanzator catre cumparator este sub orice limita a bunul simt! Voi adauga si poze pentru a-mi sustine recenzia!
Dana A.
Dana A.4 ani în urmă
Foarte multumita. Comanda era urgenta si a ajuns la mine in 24 de ore (in Oradea).
Diana Stoica
Diana Stoica5 ani în urmă
Foarte multumita de rapiditatea si executia comenzii, in special tinand cont ca aveam nevoie de paharele gravate intr-un termen foarte scurt iar eu locuiesc in Bucuresti. Dupa ce am dat ok-ul pe simularea graficii, paharele au ajuns la mine a doua zi in stare perfecta si aratau exact asa cum mi-am dorit. Recomand mai departe cu incredere
Raluca Panzaru
Raluca Panzaru5 ani în urmă
Colaborez de 3 ani cu Gravat.ro, pe partea de printare a materialelor create de mine pentru nunti. Eu vin cu creatia, ei vin cu un bagaj tehnic temeinic pe partea de printat, productie. Am printat, gravat multe materiale la ei: invitatii, plicuri, place carduri, numere de masa, meniuri, etichete. Toti clientii mei au fost extrem de multumiti de rezultat.
Mereu am avut rezultate fidele cu cele create de mine, printurile au o calitate desavarsita. Cred ca nu este tip de material, sau idee, pe care sa nu o poti duce la finalizare cu ajutorul lor. Evenimentele clientilor mei(nunti, botezuri) au avut un aspect de poveste, dar si profesnist datorita executatiei impecabile.
Recomand cu toata increderea toata echipa.
Oana Claudia Bratosin
Oana Claudia Bratosin5 ani în urmă
Echipa s-a mobilizat foarte repede cu comanda, raspund foarte repede la intrebari/e-mailuri, iar rezultatul a fost exceptional. Produsele au fost livrate rapid si arata foarte bine.
Recomand cu toata sinceritatea!
Oana Tudose
Oana Tudose5 ani în urmă
O echipa minunata, oameni creativi, au adaptat modelele lor după dorința mea, am colaborat excelent prin email și telefon. Recomand !
Carmen Vuletescu
Carmen Vuletescu5 ani în urmă
Colaboram foarte bine de fiecare data. Am apelat la ei pentru plicuri personalizate, care de fiecare data au iesit impecabil. Felicitari echipei! Faceti o treaba minunata.
Cojocari Ionut Andrei
Cojocari Ionut Andrei5 ani în urmă
O comunicare excelenta iar produse de calitate. Multumim ca a-ti satisfacut cerintele noastre. Succes incontinuare!
Locații recomandate