/Iasi/Servicii funerare

Monumente funerare Iasi - Art Creativ Granit

Str. Moara de Vant nr. 35, Iași, România

Monumente funerare Iasi - Art Creativ Granit
Servicii funerare
5
110 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5HCX+JM Iași, România
+40 746 365 507
monumentefunerareiniasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasilachi A.356 zile în urmă
Recomand Art Creativ Granit
Recomand pentru modul de comunicare cu clienții ,recomandat pentru calitatea și execuția lucrării precum și respectarea termenului stabilit în contract ( în cazul meu cu mult înainte de termen )
SERIOZITATE ȘI PROFESIONALISM
Felicitări !!!
Cezar Popescu
Cezar Popescu2 ani în urmă
Am avut nevoie de executarea unei lucrari funerare (cavou), într-o perioada total nepotrivită a anului - a doua jumătate a lunii Noiembrie. Necunoscând vreo firmă din piața serviciilor funerare, am luat la pas firmele de profil de pe străzile Eternitate și Moara de Vânt, unde, cele la care am găsit pe cineva la sediu pt. discuții, mi-au spus că nu mai pot prelua lucrări decât în caz de urgență (deces), din cauza aglomerării în contextul COVID, cât și a vremii defavorabile acestui gen de lucrări, invitându-mă să încerc din luna Aprilie a anului viitor. Când aproape pierdusem orice speranță de soluționare a problemei mele, o vizită finală la firma Art Creativ Granit a schimbat datele problemei. Deși în zi de vineri, spre final de program, am fost primit într-o manieră neașteptat de caldă și primitoare, având în vedere la profilul de activitate. Ascultarea atentă a problemei, adaptarea ofertei, maleabilitatea în discuții și profesionalismul cu care am fost tratat, m-au convins că sunt partenerul de care aveam nevoie. Lucrarea a ieșit peste așteptările mele dpdv calitativ, iar termenul de execuțe a fost devansat de la 14 la 10 zile! Categoric, recomand cu încredere!
Loredana Vasilachi
Loredana Vasilachi2 ani în urmă
Totul la superlativ!
Echipa profesionistă, serioasă, implicată, materialele calitative, instalarea a fost rapidă și lucrarea executată la timp.
Recomand cu încredere!
Otilia Chicos
Otilia Chicos2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte frumoasă cu echipa Art Creativ, cu răbdare și multa bună voința ne-au îndrumat către o lucrare frumoasă și de calitate. Felicitări pentru seriozitate! Lucrarea a fost terminat un pic mai devreme fata de termenul stabilit.
Irina Elena Ciobotaru
Irina Elena Ciobotaru2 ani în urmă
Am ales această firmă în urma recenziilor citite și trebuie să recunosc că totul a fost peste așteptări: oameni serioși, binevoitori, răbdători, lucrare de calitate. Recomand!!!
Gabriela Roca
Gabriela Roca2 ani în urmă
Seriozitate în tot ceea ce fac! O echipă minunată cu oameni dedicați muncii lor! Sunt foarte mulțumită de serviciile primite! Recomand cu drag și toată încrederea!
Bogdan Capsa
Bogdan Capsa2 ani în urmă
O echipă foarte amabilă, formată din oameni serioși si cu adevărat pricepuți.

Lucrările au fost complexe, iar echipa s-a descurcat excelent: au realizat totul în timp util și la calitate înaltă. Recomand cu siguranță!

Vă mulțumesc pentru colaborare!
Lacramioara Nicolau
Lacramioara Nicolau2 ani în urmă
Reconand cu caldura, o echipa de profesionisti, rapizi, efficienti si cu solutii imediate,va multumesc pentru serviciile acordate
Daniel_Gelu Gheorghiu
Daniel_Gelu Gheorghiu2 ani în urmă
La recomandarea unui prieten si un “studiu” de piata, lozul castigator a fost aceasta firma.
Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii efectuate, de solutiile creative care mi-au fost propuse, dar mai ales de rabdarea cu care am fost tratat.
Firmă serioasă care știe să își trateze clienții cu profesionalism și respect, cu preturi de bun simț si respectarea termenului de executie
O firma care își respecta clientii. Surpriza placuta.

Multumim pentru colaborare și recomandam cu inima deschisa Art Creativ!
Locații recomandate