/Iasi/Servicii funerare

Pompe Funebre Drăgan Petru

Strada Eternitate 43, Iași 700304, România

Pompe Funebre Drăgan Petru
Servicii funerare
4.4
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8X+9P Iași, România
+40 232 277 299
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Gianina Pavel
Gianina Pavel2 ani în urmă
Profesionalism, implicare si o foarte buna comunicare. Totul a fost impecabil organizat pana la cele mai mici detalii. Recomand cu toata incerederea.
Roxx
Roxx2 ani în urmă
Este exact echipa pe care o vrei alaturi in momentele delicate. Dedicati, profesionisti, oameni care isi fac treaba bine pentru ca tu sa ai linistea necesara in aceste momente. Va multumim pentru tot, ati fost impecabili.
Ionel albu
Ionel albu3 ani în urmă
Un real sprijin în cele mai dificile momente!Mulțumim întregii echipe pentru profesionalism,pentru discreție,pentru respect și nu în ultimul rând pentru consiliere!
Teirau Andreea
Teirau Andreea4 ani în urmă
Dupa ce a tot amanat vreo doua luni cu reparatia crucii, cavoul fiind in perioada de garantie, s a mancat si piatra funerara dupa doi ani de la efectuare. Bineinteles ca reparatiile le am facut cu alta firma.
Valentin Porumbel
Valentin Porumbel4 ani în urmă
Nu recomand. Am discutat sa ne trimita sicriul la Bucuresti si l-au trimis cu o zi intarziere(!!!!) dupa ce discutasem in ziua repsectiva sa ni-l trimita. Pe langa faptul ca a plecat cu o zi intarziere, a facut si peste 12 ore pe drum - Iasi-Bucuresti.
Plangere la OPC.
Razvan Ciornei
Razvan Ciornei4 ani în urmă
Recomand. Seriozitate punctualitate şi imlicare maximă la un pret acceptabil. Am avut o comunicare foarte bună cu tot personalul din firmă. 5 stele de la mine si felicitari.
Dr. Kat Ob/Gyn (Kat)
Dr. Kat Ob/Gyn (Kat)4 ani în urmă
Punctualitate si foarte multa intelegere din partea personalului firmei.
M. Varvaroi
M. Varvaroi2 ani în urmă
O echipă de înaltă calitate umană, ne-au stat alături cu empatie, discreție și profesionalism la fiecare eveniment îndoliat survenit în familie de aproape două decenii încoace. Prima alegere în clipe de nevoie!
Locații recomandate