/Giurgiu/Servicii funerare

Servicii Funerare Bolintin Deal Non Stop

Strada Veteranilor, Nr. 5, Bolintin Deal

Servicii Funerare Bolintin Deal Non Stop
Servicii funerare
Indicații de orientare
CQW2+PH Bolintin-Vale, România
0763184184
sefuro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
SeFuRo este singura firma de pompe funebre din Bolintin Deal ce pune la dispozitie servicii funerare complete in judetul Giurgiu dupa un program non stop si la preturi fara concurenta.

Suntem o firma autorizata conform legii sub care activam si oferim toate facilitatile conexe de care trebuie sa beneficieze o familie ce se confrunta cu decesul cuiva apropiat.

Organizam toate tipurile de procesiuni funerare personalizate pe baza serviciilor si produselor conexe, respectand traditiile religioase, furnizand totodata la pachet si empatie plus respect, elemente ce nu pot fi intalnite si celelalte agentii din zona.

Avem cel mai bun raport intre preturi si calitate, suntem operativi 24 din 24, detinem o logistica moderna ce ne sprijina sa ducem la bun sfarsit aceste tipuri de evenimente, iar echipa din care facem parte este cea mai apreciata pentru profesionalismul de care da dovada tuturor celor ce ne solicita sprijinul.

Zone deservite in Bolintin Deal :
Amurgului, 23 August, Barbu Lautaru, Bradului, Campului, Castanilor, Ciresului, Consensului, Crinului, 30 Decembrie, Doinei, Florilor, Ilie Pintilie, Ithaca, Lacaramioarelor, Lalelelor, Librariei, Livezii, 9 Mai, Marasti, Matei Basarab, Mircesti, Negru Voda, Oituz, Padurii, Paralutelor, Pictor Luchian, Primaverii, Steaua Rosie, Traian, Veteranilor, Vladimirescu, Zambilelor.

Localitati apropiate : Ciorogarla, Darvari, Ghionea, Gradinari, Poenari, Tantava, Ulmi, Zorile.
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Momentan nu există comentarii
Locații recomandate