/Dolj/Servicii funerare

Funerare In Memoriam

Strada Dumbrăveni 4, Craiova 200408, România

Funerare In Memoriam
Servicii funerare
4.9
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QCQ+V7 Craiova, România
+40 733 919 308
funerarecraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andrei Hogas
Andrei Hogas4 ani în urmă
Recomand 100% serviciile lor. Preturi bune, profesionalism si disponibilitate caracterizeaza firma aceasta.
Lili este foarte amabila si disponibila pentru orice fel de informatie si ajutor.
Alexandr Miron
Alexandr Miron2 ani în urmă
Am apelat la serviciile dumneavoastră și am fost foarte mulțumit atât de personal cât și de mâncarea servită. Preturile au fost de bun simt și am fost liniștit pe toată aceasta perioada deoarece discuțiile cu reprezentanți firmei au fost destul de clare și sincere.
Corina Mitreache Predut
Corina Mitreache Predut2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestei firme la recomandarea unei cunostiinte. Nu am regretat deloc, totul a fost asa cum ni s a promis, mancarea foarte buna, angajatii s au comportat cu seriozitate si au fost foarte respectuosi. Toate serviciile au fost pe masura asteptarilor. Multumesc, voi recomanda cu toata sinceritatea.
LWR Distribution
LWR Distribution2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma bazându-mă pe recenziile bune avute de aceasta pe google.
Au fost prompți, am primit răspunsuri la toate informațiile solicitate. Tot personalul cu care am interacționat a fost de nota 10. Deși am solicitat 40 de meniuri cu rugămintea de a ni se oferi o rezerva de 5 meniuri în plus, aceștia ne-au oferit 45 de meniuri la preț de 40. Mâncarea bună, NOTA 10, dar faptul ca au uitat sa pună bautura la meniuri(doze de suc și bere) ma face sa dau NOTA 1, întrucât în seara de 31 decembrie a trebuit sa merg sa cumpăr și sa împart bautură la marea majoritate a celor cărora le-am împărțit meniurile.
Andrei grigore mitrache predut
Andrei grigore mitrache predut2 ani în urmă
Serviciile prestate au fost exact asa cum ne-au fost prezentate. Personal serios si punctual, mancarea excelenta. Pretul meniului este putin mai scump decat la alte firme, dar diferenta de calitate este mare. Am fost surprins de rabdarea cu care am fost tratat si de faptul ca am primit toate detaliile despre desfasurarea înmormântării. Nota 10 pentru mancare și personal.
Dani Muscalu
Dani Muscalu2 ani în urmă
Servicii pe masura asteptarilor, am gasit rabdare si intelegere, personal serios si promt. Am reusit sa gasesc o varianta prin care sa ma incadrez in buget. Recomand cu incredere. Mancarea a fost exceptionala, am primit livrarea cu masini frigorifice iar servirea a fost ireprosabila
Daniel Munteanu
Daniel Munteanu2 ani în urmă
Un loc unde am primit toata rabdarea si indrumarea de care aveam nevoie. Servicii de calitate, seriozitate din partea personalului si atentie. Am fost tratat corect si serviciile de care am beneficiat au fost exact asa cum mi-au fost prezentate.
Sorin Vilcea
Sorin Vilcea2 ani în urmă
Locatie primitoare si o echipa de nota 10 care m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie intr-un moment greu din viata mea.
Locații recomandate