/Constanta/Servicii funerare

Casa Niculescu

Strada Bărăganului 19, Constanța 900272, România

Casa Niculescu
Servicii funerare
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
5JFJ+P5 Constanța, România
+40 720 803 370
funerarecasaniculescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cepcenco George
Cepcenco George2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Casei Niculescu( Theodor Burada), pentru înmormântarea mătușii mele, unde am primit servicii de înaltă calitate, conciliere si îndrumare de un înalt profesionalism din partea angajatei Oltu Elena.
Mulțumim Casa Niculescu.
Mihaela Mataringa
Mihaela Mataringa2 ani în urmă
Multumesc mult Casei Niculescu pentru srviciile de calitate oferite, amabilitatea si promptitudinea personalului, aranjamentele florale, spatiul generos si curat. Toate acestea mi-au facut mie si invitatilor despartirea de mama mai usoara. Ma bucur ca avem in Constanta un asemenea loc.
Adriana Nilagmad
Adriana Nilagmad2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Casei Niculescu (magazinul de pe str. Theodor Burada - Constanta) pentru doua inmormantari si o incinerare. Trei suflete din familia mea au ales sa plece la Ceruri intr-un timp foarte scurt, unul dupa celalat. Am primit la Casa Niculescu nu numai servicii de calitate ci si suport moral in aceste perioade foarte dificile pentru mine. Sfaturile primite, implicarea, compasiunea dnei Elena m-au facut sa trec mai usor peste aceste momente grele si prin toate formalitatile. Dorintele defunctilor au fost intocmai respectate. La rugamintea mea, urna a sosit in timp record de la Bucuresti astfel incat am reusit sa arunc cenusa pe mare chiar in ziua sfanta a numelui matusii mele dragi. Multumesc, Casa Niculescu! Recomand cu incredere! 10 stele! **********
Ciprian Alexandru
Ciprian Alexandru4 ani în urmă
Niculescu Roberta
Niculescu Roberta5 ani în urmă
Bugalete Nicu
Bugalete Nicu7 ani în urmă
Locații recomandate