/Bucuresti/Servicii funerare

Repatriere Decedati - Funero

Bd. I.C. Brătianu nr.39 bl. P6, sc. 2, et. 1, ap. 39, București 030173, România

Repatriere Decedati - Funero
Servicii funerare
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4H3+PV București, România
+40 749 087 859
kirilafunerar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Antonia Ashford
Antonia Ashford2 ani în urmă
Multumim pentru serviciile de repatriere oferite intr-un mod ireprosabil! A fost un moment foarte greu pentru familia noastra, dar cu ajutorul dumneavoastra am reusim sa ne aducem in tara fratele. Cand am aflat cumplita veste nu stiam ce avem de facut pentru a ne aduce fratele in tara, dar cu ajutorul firmei Funero totul a fost mai usor. Recomandam celor care au nevoie de transport funerar international!
Sorin Catanescu
Sorin Catanescu2 ani în urmă
Am apelat de urgenta la serviciile de transport funerar international oferita de Firma Funero pentru repatrierea unei rude din Olanda in Romania si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Cu aceasta ocazie vreau sa ii multumesc domnului manager pentru tot ajutorul acordat.
Bea Hall
Bea Hall2 ani în urmă
Managerul firmei Funero a fost foarte amabil inca de la inceput, s-a implicat foarte mult in coordonarea activitatii de repatriere a unchiului nostru din Italia in Romania, iar in cateva zile a fost adus la locatia stabilita. Vreau sa ii recomand pentru promptitudine si seriozitate.
Maria Florea
Maria Florea2 ani în urmă
Din partea firmei de repatriere decedati Funero am primit un ajutor extrem de important in momentele dificile care au aparut in familia noastra. O echipa foarte serioasa care a respectat toate cerintele familiei noastre!
Corina Bulau
Corina Bulau2 ani în urmă
Multumita acestei firme de repatrieri decedati am reusit sa o aducem in tara pe coleaga noastra care a avut un accident rutier in Olanda.
Mihai Benea
Mihai Benea2 ani în urmă
Echipa firmei Funero este formata din oameni deosebiti, care au dat dovada de promptitudine, seriozitate maxima si profesionalism. Recomand cu incredere!
George Toader
George Toader2 ani în urmă
Firma de incredere cu personal foarte amabil si serios. Recomand cu incredere Funero pentru servicii repatriere decedeti Italia - Romania!
Maria Pricope
Maria Pricope2 ani în urmă
In urma unei recomandari am apelat la aceasta firma pentru servicii transport funerar international din Belgia in Romania. Echipa acestei firme de repatriere decedati a reusit sa intocmeasca toate actele foarte repede si colegul nostru a ajuns in tara pentru inmormantare.
Locații recomandate