/Bucuresti/Servicii funerare

Funerare Ieftine - Servicii Funerare si Pompe Funebre Bucuresti

Bulevardul 1 decembrie 1918, Rosu, Chiajna judetul Ilfov, Chiajna 077042, România

Funerare Ieftine - Servicii Funerare si Pompe Funebre Bucuresti
Servicii funerare
4.7
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2W8+6W Chiajna, România
+40 733 863 727
funerare-ieftine.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mar1usRO
Mar1usRO4 ani în urmă
O firma serioasa cu angajati punctuali si servitori. Dl Alex a avut rabdarea de a-mi raspunde la toate intrebarile. Pachetele si produsele de calitate . Multumesc din suflet pentru serviciile acordate, va recomand si va voi recomanda !
Denisa Pana
Denisa Pana4 ani în urmă
Voiam de foarte mult timp sa va multumesc, insa nu am mai reusit. Va multumesc pentru seriozitate, pentru profesionalism si pentru ca va pasa ca totul sa decurga asa cum trebuie. Va recomand din inima!
Anca Ganciu
Anca Ganciu4 ani în urmă
Chiar si in situatii de acest gen cu greu poti gasi o firma care sa nu te jecmaneasca. va multumim ca firma dumneavoastra este una serioasa, la care putem apela cu incredere.
Sorin Geamanu
Sorin Geamanu5 ani în urmă
o firma cu adevarat serioasa. multumesc ca v=ati dat interesul in a ma ajuta in tot ceea ce inseamna servicii funerare. fara dvs nu as fi reusit sa aducla final totul intr-un timp atat de scurt
Cristian Ianc
Cristian Ianc5 ani în urmă
o firma care merita toate recomandarile. multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati dat. nu as fi reusit sa ma descurc fara dvs.
Ebetiuc Rebeca andreea
Ebetiuc Rebeca andreea5 ani în urmă
Atunci cand discutam despre un deces in familie sunt mai multe elemente ce trebuie luate in calcul si de aceea cu greu ne putem ocupa singuri de toate cele necesare. Va multumesc ca ati fost alaturi de noi in astfel de momente atat de grele
Oana Staicu
Oana Staicu2 ani în urmă
Personalul impecabil de atent un sediu modern si foarte dotat un birou primitor care nu iti da impresia ca esti la o firma de pompe funebre. In concluzie multumesc frumos!!!! Apelati cu incredere in astfel de tragegii.
Aurora Doda
Aurora Doda2 ani în urmă
Aș fi votat mai mult de 5 stele daca era posibil. De la început tot personalul a fost foarte sustinator si intelegator. Dupa stresul situatiei ajutorul lor a fost foarte bine venit. De asemenea, au fost de mare ajutor cu toate formalitatile.
Mulțumesc mult.
Locații recomandate