/Bucuresti/Servicii funerare

Servicii Funerare Ghica Bucuresti

Strada Mihail Sebastian 172, București 061344, România

Servicii Funerare Ghica Bucuresti
Servicii funerare
5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3F6+RX București, România
+40 730 887 112
funerareghica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dan Ionut
Dan Ionut2 ani în urmă
Am apelat la Servicii Funerare Ghica București pentru repatrierea fratelui meu din Danemarca la recomandarea unor rude care au apelat și ei și au fost foarte mulțumiți de serviciile lor. Ne-au ajutat foarte mult. Cu un efort deosebit din partea lor, în 5 zile au reușit să aducă trupul în țară. Au pregătit totul, inclusiv îmbălsămarea. Faptul că oferă toate serviciile a fost ca o gură de aer proaspăt pentru noi care eram la 2500km depărtare de casă și încercam să găsim soluții la o mulțime de probleme.
Recomandăm cu încredere. Sunt foarte comunicativi și răspund la telefon la orice oră, zi sau noapte. Sincronizare perfectă datorită comunicării. Mulțumim încă o dată pe această cale!
Antonio Valentin
Antonio Valentin2 ani în urmă
Foarte profesionist, bine organizat, politicos și la preț rezonabil. Cel mai important, au fost acolo când am avut nevoie de ei pentru a avea grijă Ca' totul sa decurgă că la carte, într-o situație foarte dificilă din viața mea.

Apelați cu încredere, se implică cu profesionalism.
Horatiu Anca
Horatiu Anca2 ani în urmă
Multumim pentru serviciile de calitate oferite si in special domnului Dorobantu, care ne- a ajutat cu o repatrere din SUA, si a intervenit in toate situatiile complicate cu promptitudine si profesionalism si o foarte buna cunoastere a formalitatilor. Recomand sa apelati cu incredere la serviciile lor.
Iancu Radu
Iancu Radu2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesioniști, amabili și serviabili. Ne-au ajutat peste tot, au făcut experiența mult mai ușoară. Recomandăm!!
Dan Dumitriu
Dan Dumitriu2 ani în urmă
Mulțumim pentru profesionalismul si calitatea serviciilor oferite; pentru sprijinul acordat in clipele grele prin care am trecut. O organizare si coordonare fără cusur, fapt care ne-a mai ușurat tristețea care ne apăsa. Inca o data mulțumim si pe aceasta cale celor de la firma.
Iulia Juganaru
Iulia Juganaru2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea firma Funerals Services Dorobantu Mihai G. Funerare, cu ajutorul careia a fost posibila repatrierea unchiului meu din Statele Unite ale Americii.

Nu am suficiente cuvinte de multumire domnului Mihai Dorobantu pt implicare, seriozitate, sustinere morala si ajutorul acordat. Totul a fost tratat cu diplomatie, corectitudine si profesionalism, 24/24h, pe toata durata de 9 saptamani a procedurilor de repatriere.

Recomand din suflet si ii urez mult succes in continuare, in a ajuta si alte familii in momente atat de dificile !
Gheorghe stefan
Gheorghe stefan2 ani în urmă
Servicii excelente si multa corectitudine in raport cu noi cand am discutat asigurarea serviciilor firmei. Tot ce-am stabilit s-a realizat la timp si in conditii f. bune, mai ales transportul Bucuresti - Cimitir in Ploiesti. Spre deosebire de alte firme cu care am discutat inaintea acestei firme si unde am intilnit si "pretentii" neserioase, aici am primit sfaturi f.utile si am colaborat f.bine pe toata perioada cazului de inmormantare.
Pentru mine reprezentati o firma de incredere !
Grigore Tudorache
Grigore Tudorache2 ani în urmă
Rapiditate,Profesionalism,Calitate.Recomand cu încredere, Mulțumesc D-lui Mihai pentru serviciile oferite.
Locații recomandate