/Arges/Servicii funerare

Dinastia Lux

Str. Nicolae Dobrin, nr. 35, Pitesti, Arges, Pitești 110408, România

Dinastia Lux
Servicii funerare
4.1
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV27+7C Pitești, România
+40 749 330 602
pompefunebrepitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ion Popescu
Ion Popescu2 ani în urmă
Cojocaru Ion.Am apelat la serviciile acestei firme ptr.transport mortuar și pachete reci și calde ptr.impartit.SERVICII EXCELENTE.Personalul amabil și competent .Conținutul celor 54 de pachete de post bun iar transportul acestora la 30 km de Pitești Ireproșabil( nu a curs o picătură din ciorba in pachet).RECOMAND .
Robert Moșoiu
Robert Moșoiu2 ani în urmă
Firma de Servicii funerare Dinastia Lux este o firmă de prestigiu plină de oameni care cu operativitate și cu un profesionalism desăvârșit te ajută în orice problemă ai legată de toate serviciile funerare. Eu zilele trecute am înmormântat pe mama mea Paltin Marcela și nu știu cum as fi făcut totul necesar înmormântării fără ajutorul doamnei Gina și a domnului patron al acestei firme care îi respectă și ajută pe toți cei ce apelează la serviciile de calitate superioară ale acestei firme. Respect și recomand cu încredere această mare firmă Dinastia Lux !
Melania Preda
Melania Preda4 ani în urmă
Am fost astăzi din păcate la un parastas iar pe masă am găsit o sticlă cu Pepsi expirată din 22.07.2019. Când a fost sesizată chelnerița a văzut că avea în frigider toate articolele cu suc expirate. Dacă nu participam la un parastas le făceam mare scandal. Nu recomand... dacă Pepsi era expirat...
Bogdan ENESCU
Bogdan ENESCU5 ani în urmă
Sala este ok.Bucătăria pare sa fie ok(imi este greu sa spun mai mult am facut parastas cu mâncare de post a fost ok). Au si loc de parcare. Preturile nu sunt mari. Clădirea pe afara nu este terminată.
Constantin Sofian
Constantin Sofian5 ani în urmă
Un local pentru evenimente
Florin Tanase
Florin Tanase6 ani în urmă
Serviciul de catering lasa de dorit din cauza "unor" salariati...care sunt pusi pe "ciubucareala". Veti constata ca, de fapt, painea nu mai este inclusa in menu sau ca lipsesc tacamurile. Bineanteles, chiar in ziua inmormantarii !!! Rusine !!! 😠
Fasui CONSTANTIN CLAUDIU
Fasui CONSTANTIN CLAUDIU2 ani în urmă
Recomand!
Elena Steluta Oprea
Elena Steluta Oprea2 ani în urmă
Locații recomandate