/Alba/Servicii funerare

Servicii Funerare Complete - Corona

Bulevardul Încoronării nr 19, Alba Iulia 510152, România

Servicii Funerare Complete - Corona
Servicii funerare
3.7
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
3H6F+9C Alba Iulia, România
+40 788 412 980
funerarecorona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Daniela Rodica Danciu
Daniela Rodica Danciu4 ani în urmă
Profund dezamăgită! Am sunat la ora 12 sa închiriem pe 3 zile un capac frigorific. Mi s-a spus ca e ok plătim transportul și închirierea pe zi, totul în jur de 800 lei. La ora 15 sunt anunțată cu părere de rău nu se poate închiria doar capacul frigorific dacă nu mai sunt și alte servicii atașate.😒😒
Foarte dezamăgită! Măcar spuneți innainte omului nu îi faceți speranțe.
Mirabela Emanuela
Mirabela Emanuela4 ani în urmă
Am fost întâmpinați de o doamna foarte irascibila. A fost foarte neprofesionala, fara bun simt si foarte impulsiva. Pe google scrie ca este deschis 24h. Am ajuns la destinatie si programul incepea de la 8.00. A fost foarte iritata ca am deranjat-o inainte de program. Foarte nesimtita! Nu recomand!!!
Liviu Stanciu
Liviu Stanciu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile funerare de la Corona anul trecut, în luna ianuarie, la decesul tatălui meu. Totul a decurs perfect. Comunicarea cu echipa a fost excelentă, s-au deplasat la 30km pentru săpatul gropii, au preluat din spital, au efectuat toate serviciile și l-au adus acasă pentru ultima dată. În ziua înmormântării, au trimis echipă de oameni pentru scoaterea din casă, pentru groapă, catering, colaci și tot ce a mai trebuit. Practic, nu am avut nicio grijă din acest punct de vedere.

Au fost profestioniști și serioși de la prima abordare. Sunt sigur că vor rămâne așa, pentru că au oameni care știu să facă bine aceste lucruri.
Gina Stanciu
Gina Stanciu2 ani în urmă
Servicii de la A la Z foarte bune și preturi ok. Fără batai de cap, oamenii si-au făcut treaba foarte bine și ne-au usurat perioada de doliu.
Alin Andrei
Alin Andrei2 ani în urmă
Servicii de inalta calitate personal amabil si respectuos promtitudine si punctualitate in momentele dificile este de un real folos un ajutor care sa te faca sa treci peste pierderea suferita .
Victor Miclea
Victor Miclea2 ani în urmă
Locații recomandate