/Vaslui/Servicii de mutare

Urgent Cargus Vaslui

Strada Castanilor 4, Vaslui, România

Urgent Cargus Vaslui
Servicii de mutare
2.7
130 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JPWC+29 Vaslui, România
+40 754 000 011
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea1 an în urmă
Am avut cea mai neplacuta experienta cu domnul ce se presupune ca ar fi trebuit sa imi livreze coletul si din pacate nu doar o data.
Povestea incepe asa, a sunat, nu am fost langa telefon, 2 minute mai tarziu am sunat eu, de cateva ori, insa nici un raspuns.
A doua zi, suna el iar, am iesit si domnul era in fata proprietatii mele cu plicul respectiv.
Am sugerat domnului ca ar fi mai usor pentru ambele parti daca ar suna mai mult decat odata sau daca ar avea rabdarea necesara incat sa astepte 5 minute.
Ca urmare a acestei suggestion, domnul a devenit agresiv atat verbal cat si ca actiuni, acesta ridicand tonul ingrijorator de mult, amenintand si spunand " vreti sa vedeti ca nu va dau nici astazi plicul?!"
Si ce credeti??? A demarat, bineinteles, cu viteza, ca sa-si faca inteleasa frustrarea si dupa cum va asteptati, nu mi-a cedat ceea ce este de drept al meu, confidential si urgent.
Mama mea, care are o varsta considerabila si este fragile, se afla langa masina domnului, mai exact lqmga rutile acestuia.
Chiar trebuie ca acest domn sa raneasca pe cineva, sau posibil chiar mai mult ca cineva sa ia masuri, eventual o investigatie interna?
Personal voi merge la politie si voi face reclamatie, din fericire am martori la intreaga scena.
Sa vedem care va fi reactia domnului in cauza si din pacate repercursiunile ce vor urma!
Este de neacceptat ca domnul sa trateze cu atata nepasare si agresiune clientii dumneavoastra.
Nu recomand niciodata aceasta firma de curierat.
Tech Recorder
Tech Recorder2 ani în urmă
Servicii sub asteptari. Un colet a stat in tranzit 4 zile, de asemenea, livrari intarziate. Nu recomand serviciile Cargus.
Alex Diaconu
Alex Diaconu2 ani în urmă
Cea mai proasta si neserioasa firma de curierat. Astept de cateva zile sa imi livreze coletul. Cei mai incompetenti soferi. Nu raspund la telefon si nici nu stiu sa vorbeasca, iar cand raspund la telefon o fac pe un ton de taximetrist de ferentari "ALO DEA CE VREI" Pe unde i-ati gasit ?
Andrei Stefan
Andrei Stefan2 ani în urmă
Cea mai praf companie de livrari, daca nu raspunzi la telefon nu se deranjeaza sa iti sune la usa, nu lasa fluturas ca ai fost cautat, nu iti trimit nici macar nu email cum ca ai fost cautat.
NU RECOMAND la nimeni.
Platiti 10 lei in plus la o companie adevarata daca aveti colet de trimis
Razvan
Razvan2 ani în urmă
Bă oameni buni este ceea mai proasta comapanie de curierat din țară. Am sunat tocmai la București ca sa aflu informații despre colet și o femeie se abținea sa nu râdă de numele meu de familie.
Kodrea
Kodrea2 ani în urmă
efectiv, imi asteptam coletul, deoarece mi au dat un mesaj cum vine livrarea si inca nu l-au trimis cand acestia au inchis. Sunt niste neseriosi
John Antohe
John Antohe2 ani în urmă
Parcă trebuia să aduceți până la ușă coletele. Sau e doar pt marketing asta?
Adică eu îl rog frumos pe curier să îl aducă acasă ca nu are nevasta cum ieși din casă, eu fiind al muncă, și el îmi zice că a mai pățit el cu un lift cu care a urcat dar apoi a fost nevoit să coboare pe scări. Și că nu e zona lui si de astea...
Luiza Luciana Marcu
Luiza Luciana Marcu2 ani în urmă
Să aștepți un colet de trei zile, desi el se află în depozit?? Cei mai neseriosi! Acum va trebui să aștept să treacă Paștele că să putem intra in posesia lui!! De acum încolo nu voi mai comanda nimic de pe niciun site care colaboreaza cu Urgent Cargus!
Liliana cohai
Liliana cohai2 ani în urmă
Personalul nu cooperează. Livrează când vrea și cum vrea. Ca și cum lucrează independent de client. Nu mai colaborez în livrări cu firma.
Locații recomandate